Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 21

Europos čempionė Simona Krupeckaitė: manau, kad metus tarptautinėse varžybose nedalyvausiu

Lietuvos dviratininkė Simona Krupeckaitė po triumfo Europos čempionato keirino rungties finale neslėpė, kad yra išsekusi emociškai ir artimiausiu metu žada pailsėti nuo tarptautinių varžybų.
Apdovanojimų akimirka
Simona Krupeckaitė / Luko Balandžio nuotr.

„Noriu padėkoti dviračių federacijai už didelę šventę. Dabar supratau, ką reiškia lenktyniauti namie, kad sirgalių palaikymas iš tikrųjų labai daug reiškia ir padeda. Belieka Lietuvoje sulaukti pasaulio pirmenybių“, – po auksinio finišo kalbėjo S.Krupeckaitė.

– Treneris sakė, kad dėkoti reikia pirmiausia jums, jog dalyvavote, kad padėjote Gintarei Gaivenytei.

– Na mes esame komanda ir nei aš be jos, nei ji be manęs nieko nepadarytų. Manau, kad mūsų komandinis auksas yra abiejų nuopelnas, o ypač trenerio, kuris pastatė Gintarę ant kojų po traumos.

Luko Balandžio nuotr./Apdovanojimų akimirka
Luko Balandžio nuotr./Apdovanojimų akimirka

– Kokie dabar jūsų planai?

– Dabar labai noriu pailsėti, nes pastarieji ketveri metai buvo labai sunkūs, esu išsekusi emociškai.

Artimiausiu metu esu suplanavusi atostogas ir gali būti, kad metus tarptautinėse varžybose iš viso nedalyvausiu. Bent jau pasaulio taurės varžybų planuose neturiu.

– Jau galvojate apie pasitraukimą iš sporto?

– Būtų labai sunku pasitraukti, kuomet dvidešimt metų praleidi ant dviračio. Neslepiu, kad labai noriu sudalyvauti Rio de Žaneiro olimpiadoje, tačiau nežinau, ar leis sveikata.

– Kaip rengėtės šioms varžyboms?

– Pasirengimas nebuvo labai intensyvus. Po olimpiados dvi savaites ilsėjausi ir ėmiau treniruotis. Tačiau mano treniruotės nevyko pilnu pajėgumu. Iš pradžių treniravausi dvigubai silpniau nei likusi komanda, vėliau – apie 70 procentų.

Nepagalvokite, kad nesistengiau – kiekvienoje treniruotėje dirbu iš visų jėgų, tačiau vietoj trijų treniruočių darydavau dvi ir panašiai.

Norite sužinoti daugiau sporto naujienų, pamatyti išskirtinių kadrų ir vaizdo įrašų, ar dalyvauti diskusijose bei konkursuose? Prisijunkite prie mūsų socialiniame tinkle „Facebook“ – 15min Sportas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius