Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 09

Europos jaunimo paplūdimio tinklinio čempionės Monikos Povilaitytės svajonė įamžinta dainos vaizdo klipe

Vienos geriausių Lietuvos paplūdimio tinklininkės Monikos Povilaitytės rytas prasidėjo ne nuo treniruotės, kaip įprasta, o grožio namuose „Sfinksas“. Septintą valandą ryto, kol plaukų meistras Styvenas Kilinskis darbavosi šukomis, vizažistė Sandra Didžiokaitė sportininkei kūrė ryškų paplūdimio žvaigždės makiažą.
Aštuntą ryto – su žvaigždės makiažu
Aštuntą ryto – su žvaigždės makiažu / cempionustovykla.lt nuotr.

Dar po valandos mergina jau stovėjo jai įprastoje aplinkoje – paplūdimio tinklinio aikštelėje, kur buvo filmuojamas reperio Iron Vytas dainos „Svajonės“ vaizdo klipas. 

„Mano svajonė – olimpinės žaidynės“, – nedvejodama sako M.Povilaitytė. 

Sportininkė tiki, kad jei kažko labai nori ir stengiesi, gali prisišaukti sėkmę. Jai patiko, kad daina – apie svajones, todėl iš karto sutiko dalyvauti filmavime.

Reperio Iron Vyto dainos vaizdo klipo premjera numatyta liepos pabaigoje. Jame jau yra nusifilmavęs Londono olimpinių žaidynių vicečempionas irkluotojas Jevgenijus Šuklinas ir futbolininkas Deividas Česnauskis. 

„Filmuosime ir daugiau sportininkų, kurie siekia savo svajonių, tačiau kol kas jų pavardės tegul lieka paslaptyje“, – intriguoja reperis.

Ankstų rytą ryškia paplūdimio žvaigžde tapusi M.Povilaitytė prisipažino, kad makiažą darosi labai retai, dažniausiai jai užtenka tik akių tušo.

„Gaila, kad po filmavimo visą turėsiu nusivalyti, nes žinau, kad po treniruotės atrodysiu ne kaip. Smėlis ant veido, plaukuose ir drabužiuose – mano kasdienybė“, – šypsosi M.Povilaitytė.

Vasaros pramogoms mergina neturi laiko, todėl ir filmavimas buvo numatytas anksti rytą, prieš treniruotę. M.Povilaitytė kartu su partnere Ieva Dumbauskaite intensyviai ruošiasi Europos jaunimo iki 20 metų čempionatui, kuris vyks rugpjūčio 8-11 dienomis Vilniuje. 

„Mūsų tikslas – patekti į geriausiųjų ketvertuką“, – sako sportininkė, tačiau neslepia, kad ant kaklo sužibęs medalis, būtų puikus atlygis už treniruotėse išlietą prakaitą.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius