-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 08

Europos jaunimo (U-23) beisbolo čempionate lietuviai nusileido belgams

Antroji Europos jaunimo (U-23) beisbolo čempionato, vykstančio Čekijoje, Slovakijoje ir Austrijoje, diena neatnešė daugiau gerų emocijų Lietuvos rinktinei ir jos sirgaliams. Kurį laiką kaip lygūs su lygiais Blansko aikštėje su belgais žaidę lietuviai galiausiai sulūžo ir pralaimėjo.
Lietuvos jaunimo (U-23) beisbolo rinktinė
Lietuvos jaunimo (U-23) beisbolo rinktinė / I.Cepelionienės nuotr.

Geriausio rinktinės metiko Mariaus Balandžio vedami lietuviai šešis kėlinius išlaikė intrigą, tačiau vėliau paleido varžovus į priekį ir nebesugebėjo pasivyti. Belgija šventė pelnyta pergalę rezultatu 8:0.

Belgai per šias varžybas tik penkis kartus sėkmingai atmušė kamuoliuką, lietuviai – tris. Bet solidžią persvarą belgams leido susikrauti neišprovokuotos Lietuvos jaunimo beisbolo rinktinės žaidėjų klaidos. Jų lietuviai padarė net šešias. Beveik visos klaidos baigėsi lengvais Belgijos jaunimo beisbolo rinktinės taškais.

Su tokiu klaidų skaičiumi lietuviams nepadėjo net ir pakankamai užtikrintas M.Balandžio žaidimas. Iki septintojo kėlinio Lietuvos rinktinės lyderis varžovams leido pelnyti tik du taškus, tačiau lietuvių puolėjams pelnyti taškų šiame čempionate vis dar nesiseka. Pakeitus M.Balandį lietuvių gynyba galutinai subyrėjo.

Kol kas lietuvių statistika, po rungtynių su čekais ir belgais, neatrodo džiugiai. Pelnyta 0 taškų, o per septyniolika kėlinių praleista net 23.

Kitose čempionato antrosios dienos rungtynėse Vokietijos rinktinės sutriuškinta Gruzija patyrė dar vieną skaudų smūgį. Prancūzai gruzinus sutriuškino net 24:2. Lenkai ir vėl aršiai kibo į atlapus stipresniems varžovams, tačiau galiausiai pripažino minimalų, tačiau lemiamą britų pranašumą – 13:12.

Įtemptą kovą su Kroatija pirmadienį pralaimėjusi Rusija šiandien nepasipriešino favoritams olandams, kurie laimėjo 9:1.

Vokiečiai tiesiog nušlavė slovakus – 21:0. Vokietijos rinktinė šiame čempionate jau yra pelniusi 45 taškus ir nepraleidusi nė vieno.

Austrai atkakliai kovėsi su ispanais, tačiau jų puolimas ir vėl nuvylė. Ispanai šventė sunkią, tačiau pelnytą pergalę rezultatu 3:0.

Trečiadienį lietuvių laukia paskutinė grupių etapo kova. 19 valandą Lietuvos laiku jaunieji mūsų beisbolininkai žais su Ukrainos rinktine.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius