Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 27

Finišavo 96 komandas sutraukęs „Velo Orient 2012" dviračių turnyras

Tvyrantis karštis bei sinoptikų prognozės apie trumpalaikį lietų nesutrukdė gausiam būriui dviratininkų paskutinį kartą suremti ginklus orientaciniame žaidime dviračiais „Velo Orient 2012". Vakar įvyko finalinis, trečiasis, turnyro etapas, po kurio paaiškėjo patys greičiausi bei sumaniausi aktyvų laisvalaikį mėgstantys vilniečiai.
„Velo Orient 2012" dviračių turnyras
„Velo Orient 2012" dviračių turnyras / Organizatorių nuotr.

Bendroje turnyro įskaitoje daugiausiai taškų (269 tšk.) surinko komanda pasivadinusi Rato Riteriais. Antrąją vietą, atsilikę 5 taškais, užėmė komanda JohnyCo, o trečiąją vietą iškovojo Vombatas Racing komanda,  surinkusi 9 taškais mažiau nei turnyro nugalėtojai. Iš viso turnyre dalyvavo 96 komandos po 2-4 žmones.

Žaidimo organizatoriai stengėsi, kad dalyviai kiekviename etape gautų ne tik vis sudėtingesnes užduotis, bet tuo pačiu kuo įvairesnius iššūkius. Finalinis etapas išsiskyrė reikalingų atlikti užduočių gausa, netikėtumais bei kilometražu. Nepaisant to, kad tik vienai komandai pavyko įveikti visas parengtas užduotis, visi dalyviai buvo patenkinti pasiektais rezultatais ir aktyviai dalinosi įspūdžiais.

„Velo Orient 2012" turnyras buvo paremtas ne greičiu, o komandiniu darbu, Vilniaus pažinojimu bei sugebėjimu išspręsti pateiktas užduotis, todėl nepriklausomai nuo amžiaus, išsilavinimo ar sportinės formos bet kuri komanda turėjo progą sublizgėti. Šį kartą labiausiai sekėsi komandai, kuri nesivaikė premijinių taškų už anksčiau laiko grąžintas užduotis, o stengėsi įveikti jų kuo daugiau.

Nors „Velo Orient 2012" turnyras jau baigėsi, tačiau organizatoriai žada šią vasarą dar bent kartą sukviesti visus buvusius ir būsimus dalyvius į vieno vakaro žaidimą. Daugiau informacijos bus paskelbta Orientacines.lt bei VšĮ „Sveikas Miestas“ svetainėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius