-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 08

FK „Žalgiris“ ir 15min žaidimas: keliauk į UEFA Europos lygos rungtynes su žalgiriečiais!

Futbolo klubas „Žalgiris“ naują sezoną pradeda siųsdamas gerą žinią komandos gerbėjams. Esi nuolatinis „Žalgirio“ rungtynių lankytojas ir gali savo meilę komandai ir futbolui įrodyti realiais darbais? Tokiu atveju kviečiame tapti interaktyvaus „Žalgirio“ ir naujienų portalo 15min žaidimo dalyviu.
„Įkelk selfie“
„Įkelk selfie“ / Organizatorių nuotr.

Norite susitikti ir pabendrauti su mėgiamiausiu „Žalgirio“ futbolininku? O gal turite patarimų komandos vyriausiam treneriui ar klubo vadovams? Gal svajojate su komanda apsilankyti UEFA Europos lygos išvyko rungtynėse? Jei visi atsakymai teigiami – šis žaidimas kaip tik Jums!

Kovo 8 dieną, 19.30 val. Vilniaus „Sportima“ arenoje FK „Žalgiris“ A lygos 3 turo rungtynėse susitiks su „Palangos“ komanda. Kviečiame pasipuošti tradicinėmis „Žalgirio“ spalvomis bei atributika, įsiamžinti arenoje pasidarant asmenykč (taip vadinamas „Selfie), įkelti savo nuotrauką „Žalgirio“ Facebook paskyroje šio žaidimo komentaruose bei pažymėti mėgiamiausią žalgirietį.

Iki pirmųjų UEFA Europos lygos rungtynių „Žalgiris“ namuose sužais devynerias rungtynes. Nepraleisk nei vieno mačo ir laimėk svajonių prizą: išvyką su „Žalgiriu“ į UEFA Europos lygos rungtynes!

Žaidimas prasideda likus 15 min. iki rungtynių pradžios ir baigiasi praėjus 15 minučių po paskutinio dvikovos arbitro švilpuko!

Laukiame jūsų smagių, emocingų ir išradingų nuotraukų iš arenos!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius