Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2016 01 01

Garsių futbolininkų mylimosios – viešumo nevengiančios išraiškingos gražuolės

Garsiausių pasaulio futbolininkų mylimosios savo gimtinėse yra žinomos ne tik dėl santykių su savo vyrais, bet ir asmeninės veiklos. Dainininkės, aktorės, televizijos laidų vedėjos, modeliai ar žurnalistės – tai tik keletas profesijos pavyzdžių žinomiausių futbolininkų partnerių.
Alex Gerrard, Misse Bequri ir Melissa Satta
Alex Gerrard, Misse Bequri ir Melissa Satta
Temos: 1 Shakira

Shakira

Kolumbijos dievaitė buvo populiari ir prieš 2010 metais sutikdama „Barcelona“ gynėją Gerardą Pique. Pora augina du sūnus – Milaną ir Sashą. Dainininkė dažnai palaiko savo mylimąjį svarbiausių mačų metu.

Irina Shayk

Rusijos modelis jau nutraukė santykius su Cristiano Ronaldo, tačiau ji buvo vienintelė ilgalaikė futbolininko mergina. Pora susitikinėjo nuo 2010 iki 2015 metų. Rusei pažintis su vienu garsiausių pasaulio futbolininkų padėjo iškilti mados pasaulyje. 

Abbey Clancy

Peteris Crouchas su britų modeliu ir televizijos laidų vedėja susipažino 2006 metais. Pora susituokė po penkerių metų ir augina dvi dukras.

Melissa Satta

Kevino Prince'o Boatengo mergina prieš tai susitikinėjo su keliais kitais futbolininkais, tačiau pora kartu jau kelerius metus ir dažnai pasirodo kartu viešumoje. Melissa yra garsi Italijos televizijos laidų vedėja.

Lena Gercke

Vokietijos modelis ir TV asmenybė su nacionalinės rinktinės nariu Sami Khedira susitikinėja nuo 2011 metų. Leną galima dažnai pamatyti futbolo rungtynių metu.

Yolanthe Cabau

Nyderlandų rinktinės futbolininko Wesley Sneiderio žmona yra ispanų kilmės aktorė. Pora susituokė praėjus savaitei nuo pasaulio futbolo čempionato PAR. 

Misse Beqiri

„West Bromwich“ vartininko Anderso Lindegaardo žmona mėgaujasi dėmesiu. Iš Švedijos kilusi gražuolė daugiausia užsiima modelio darbu.

Ludivine Sagna

„Manchester City“ futbolininko Bacary Sagna žmona augina poros vaikus, tačiau nevengia su vyru rodytis viešumoje. 

Sara Carbonero

Garsi Ispanijos sporto žurnalistė sužavėjo vartininką Ikerą Casillasą. Pora augina sūnų Martiną ir laukia šeimos pagausėjimo. Šeima persikėlė į Portugaliją, kur „Porto“ klube rungtyniauja ispanas.

Alex Gerrard

Steveno Gerrardo žmona Alex augina tris poras dukras. Futbolininkas vedė 2007 metais ir mėgsta su gerbėjais dalytis šeimyninio gyvenimo akimirkomis.

 Coleen Rooney

Wayne'o Rooney žmona Colleen ilgą laiko dirbo žurnaliste įvairiuose pramogų leidiniuose, o pastaruoju metu persikėlė į televizijos laidų vedėjos amplua. Pora pradėjo draugauti, kai jiems buvo 16, dabar jie augina du vaikus.

Ana Ivanovič

Viena iš garsiausių futbolininkų antrųjų pusių. Garsi tenisininkė susitikinėja su Bastianu Schweinsteigeriu. Serbė Belgrade studijuoja finansus ir dirba su UNICEF organizacija.

Edurne

Davido de Gea mergina Edurne yra garsi Ispanijos dainininkė ir atstovavo šaliai Eurovizijos konkurse. Pora susitikinėja nuo 2010 metų.

Georgina Dorsett

„Everton“ žaidėjo Tomo Cleverley žmona  laukiasi antrojo poros vaiko. Futbolininkas G.Dorsett vedė 2015 metais ištaigingoje ceremonijoje, kurioje rinkosi futbolininko komandos draugai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje