-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 16

Gražuolė Verčenova – golfo Šarapova (video)

Sporto pasaulyje – naujas atradimas. Gražuolėms Rusijos tenisininkėms Marijai Šarapovai ir Anai Kurnikovai atsirado konkurentė. Jų tautietė Marija Verčenova galėtų tapti naująja ir vienintele rusų golfo žvaigžde.
M.Verčenova - geriausia Rusijos golfo žaidėja.
M.Verčenova - geriausia Rusijos golfo žaidėja. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Rusijos tenisininkės jau daugelį metų traukia gerbėjus į kortus. Gražuolė tamsiaplaukė M.Verčenova ketina trupinti ledus golfo pasaulyje. Žavesio ir talento tam 22 metų maskvietei netrūksta, rašo welt.de.

Nuo 18 iki 20 metų amžiaus ji laimėjo penkis tarptautinius mėgėjų turnyrus ir 2006 metais nusprendė imtis golfo profesionaliai. „Tai buvo drąsus žingsnis į miglotą ateitį, tačiau turėjau didelį norą“, – kalbėjo geriausių šių dienų Rusijos golfo žaidėja.

„Mano tėvas atvežė mane į Čekiją kai man buvo 12 metų. Ten nuėjome į vieno golfo klubo kavinę. Kitą dieną su treneriu pabandžiau įridenti keletą kamuoliukų. Jo patarimas – turiu talentą ir turėčiau pamėginti žaisti. Tuomet pradėjau lankyti Maskvos golfo klubą, – apie pažintį su golfu pasakojo M.Verčenova. – Kai buvau jauna net nežinojau, kas tas golfas. Mano šeima gyveno vargingai, o Rusijoje didžiausias dėmesys buvo skiriamas tenisui. Tėvų dėka gavau galimybę.“

Šiuo metu rusaitė turi realią galimybę iškovoti aukštą vietą „Ladies European Tour“ serijos turnyre. Pagal grožį ji jau tapo golfo A.Kurnikova, iki golfo M.Šarapovos jai dar reikės šiek tiek paprakaituoti.

VIDEO: Maria Verchenova

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius