Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 25

Į Elektrėnus sugrįžta jo didenybė ledo ritulys

Šį šeštadienį ir sekmadienį Elektrėnų ledo rūmuose karaliaus jo didenybė ledo ritulys. Stipriausia Lietuvos komanda „Energija“ sužais dvejas Latvijos atvirojo čempionato rungtynes su Egidijaus Baubos Daugpilio „Latgale“ ekipa.
Elektrėnų „Energija“
Elektrėnų „Energija“ / LLRF nuotr.

Pirmenybes elektrėniškiai praėjusią savaitę pradėjo nesėkmėmis – dusyk 0:4 ir 0:2 pralaimėjo „Ozolnieki/Monarch“ ekipai, teigiama pranešime spaudai.

Nors sezonas dar tik prasidėjo, tačiau jau po pirmųjų dvikovų nepavyko išvengti netekčių. Dėl smegenų sutrenkimo aikštėje greičiausiai neišvysime Jono Vikniaus, Karolio Šliko, kurio laukia kelio menisko operacija bei Justino Vėželio.

Nepaisant to, „Energijos“ prezidentas nenurašo komandos ir žada padovanoti į areną atvyksiantiems sirgaliams tikrą ledo ritulio šventę.

„Elektrėnai ir vėl gyvens ledo ritulio ritmu. Nesame pasiekę puikios sportinės formos, kadangi neseniai baigėme fizinio pasirengimo ciklą. Svarbiausia spalio mėnesio antrojoje pusėje Lenkijoje įvyksiantis Kontinentinės taurės turnyras. Tačiau tai nereiškia, kad „nurašome“ šio savaitgalio rungtynes. Mūsų žaidėjai veržiasi į aikštę ir yra išalkę pergalių. Atėję mūsų palaikyti sirgaliai tikrai nenusivils“, – dėstė P. Nausėda.

Vyriausiasis „Energijos“ komandos treneris Rimantas Sidaravičius pažymėjo, jog pirmųjų mačų rezultatų nereikia sureikšminti.

„Neseniai baigėme fizinio pasirengimo ciklą. Norime kuo geriau pasirengti spalio pabaigoje Lenkijoje vyksiančiam Kontinentinės taurės turnyrui. Latvijos komandų pasirengimo lygį taip pat galėsime jau vertinti po kelių savaitgalių. Didžiausias trūkumas – stoka patyrusių žaidėjų, bet visi žinome situacija, bet nieko baisaus – jaunimas užsigrūdins“, – teigė R. Sidaravičius.

Ryškiausia žvaigždė „Latgale“ gretose – Lietuvos nacionalinės rinktinės narys Egidijus Bauba. Praėjusį sezoną „Latgale“ kovas pradėjo nuo atkrintamųjų varžybų etapo. Per 9 sužaistas rungtynes Latvijoje Daugpilio ekipos kapitonas varžovų vartus nuginklavo 5 sykius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Tuo tarpu Baltarusijos atvirajame čempionate lietuvis per 48 rungtynes įmušė 10 įvarčių ir atliko 24 rezultatyvius perdavimus.

Rungtynės tarp „Energijos“ ir „Latgale“ klubų bus žaidžiamos šeštadienį – 16 val. bei sekmadienį –13 val. Įėjimas į rungtynes nemokamas!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius