-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 24

I.Konovalovą nustebino Norvegijos lietuvių palaikymas: „Jei ne jie, lenktynių nebūčiau baigęs“

Ignatas Konovalovas Bergene (Norvegija) pasibaigusio pasaulio dviračių plento čempionato vyrų grupinėse lenktynėse pasirodė kukliai, tačiau šalies čempionas liko nustebęs – tokio vietos lietuvių palaikymo trasoje ko gero dar nebuvo sulaukęs.
Ignatas Konovalovas
Ignatas Konovalovas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

I.Konovalovas lenktynėse (+7.33) užėmė 102 vietą. Iki finišo likus vienam ratui (19,1 km), Ignas dar važiavo su pagrindine grupe, bet vėliau atsiliko.

Lenktynėse dalyvavo 195 dviratininkai iš 44 šalių.

„Iki finišo likus dviem ratams ir dviem kalnams, supratau, kad man lenktynės jau baigėsi. Šį kartą lenktynių distancija man buvo per ilga. Buvau „išjungtas“, bet dar sugebėjau pasiekti finišą“, – sakė I.Konovalovas.

„Sulaukiau didžiulio vietos lietuvių palaikymo. Neprisimenu, kad kada taip buvo: visame rate mačiau Lietuvos vėliavas, nuolat girdėjau savo vardą, lietuviškus raginimus. Jeigu ne jie, greičiausiai lenktynių būčiau nebaigęs. Sirgaliai mane ir pastūmė iki finišo linijos.“

Lenktynėse triumfavo 27-erių metų slovakas Peteris Saganas. Jis tapo pirmuoju dviratininku, laimėjusiu pasaulio pirmenybių grupines lenktynes tris kartus iš eilės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius