Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 02

Į Lietuvą atvyks gyva braziliško džiudžitsu legenda Roger Gracie

Gyva braziliško džiudžitsu legenda, triskart iš eilės absoliutus pasaulio čempionas Roger Gracie užsuks į Lietuvą ir mūsų šalyje atidarys savo vardo klubo filialą, o sekmadienį Kauno veterinarijos akademijoje ves seminarą, kuriame galės dalyvauti visi Rytų dvikovų mėgėjai.
Roger Gracie
Roger Gracie / Rogergracie.com nuotr.

„Tiesiog neįtikėtina. Roger Gracie yra tokia pati braziliško džiudžitsu žvaigždė kaip LeBronas Jamesas krepšinio ar Rogeris Federeris teniso. Pasikviesti jį į savo šalį yra praktiškai neįmanoma, tačiau mums pavyko. Bendravome su juo ne vienus metus ir todėl jis mumis pasitikėjo“, – 15min.lt džiaugėsi Donatas Uktveris, tapsiantis R.Gracie vardo akademijos filialo Lietuvoje atstovu.

Ne pirmus metus su Egidijumi Braziu brazilišką džiudžitsu Lietuvoje populiarinantis ir porą šalies čempionatų organizavęs D.Uktveris teigė, kad R.Gracie atvykimas ir filialo mūsų šalyje įsteigimas padės dar labiau populiarinti šią sporto šaką Lietuvoje.

„Į R.Gracie seminarą galės ateiti kiekvienas norintis. Durys bus atviros visiems. Kauno veterinarijos akademijoje jis vyks apie tris valandas nuo 14 valandos, – pasakojo D.Uktveris. – Brazilišką džiudžitsu turi išmanyti kiekvienas mišrių kovos menų, Lietuvoje dar vadinamo bušido, kovotojas, nes jeigu nemokėsi grumtynių parteryje, tikrai pralaimėsi dvikovą.“

Braziliško džiudžitsu gerbėjai Kaune rinksis ir šeštadienį – laisvalaikio centre „Undinė“ vyks pirmasis Lietuvos čempionatas be kimono.

Įspūdingiausi R.Gracie karjeros momentai:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius