-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 23

Į Maskvą grįžusi olimpinė čempionė gavo prašymą: perkalbėti dėl karo V.Putiną

Buvusi gimnastikos olimpinė čempionė Alina Kabajeva pasirodė Maskvoje šią savaitę. Vladimiro Putino meiluže vadinama moteris viešumoje pasirodė pirmą kartą nuo tada, kai Rusijos kariuomenė užpuolė Ukrainą.
Su V.Putinu vaikų turinti Alina Kabajeva šią savaitę pasirodė savo vardo gimnastikos turnyre Maskvoje.
Su V.Putinu vaikų turinti Alina Kabajeva šią savaitę pasirodė savo vardo gimnastikos turnyre Maskvoje. / „Scanpix“ nuotr.

Alina Kabajeva yra slapta Vladimiro Putino moteris.

Manoma, kad nuo 69 metų diktatoriaus ji susilaukė vaikų 2015 metais ir su jais gyvena nuošalioje viloje Šveicarijoje netoli Prancūzijos sienos.

Pastaraisiais metais 38 metų A.Kabajeva nesirodė viešumoje, bet šią savaitę ji pasirodė Rusijoje.

Pasikeitusia išvaizda, keliančia kalbas apie plastinę operaciją, ji dalyvavo ritminės gimnastikos jaunimo varžybose Maskvoje VTB arenoje.

Jekaterina Sirotina, Rusijos ritminės gimnastikos jaunimo rinktinės trenerė paskelbė įrašą instagrame apie A.Kabajevos pasirodymą arenoje.

Šios varžybos vadinamos A.Kabajevos festivaliu – Rusijoje ši gimnastė buvo vertinama dėl dviejų olimpinių medalių (aukso 2004 m. Atėnuose ir bronzos 2000 m. Sidnėjuje), net keturiolikos pasaulio pirmenybių medalių ir 21 Europos čempionatų apdovanojimų.

Pastarąjį kartą viešumoje ji rodėsi gruodį, kuomet toje pačioje arenoje lankėsi ritminės gimnastikos turnyre.

Kremliui pradėjus kruviną karą Ukrainoje, A.Kabajevos nebesimatė, o apie įžymybių gyvenimus rašantis „Page Six“ neseniai rašė, kad su buvusi gimnastė, vėliau dėl ryšių su V.Putinu tapusi politike ir verslininke, buvo Šveicarijoje.

„Scanpix“ nuotr./Vitalijus Mutko (kairėje) ir Alina Kabajeva (viduryje)
„Scanpix“ nuotr./Vitalijus Mutko (kairėje) ir Alina Kabajeva (viduryje)

Remdamasis „Page Six“ informacija, „New York Post“ rašė, kad A.Kabajevos draugai įkalbinėjo ją vykti į Maskvą ir pabandyti įtikinti V.Putiną baigti karą.

„Neatrodo, kad jis ko nors klausytų, bet galbūt jis išgirstų ją“, – pasakojo šaltiniai.

„Putinas apsuptas ne vienu apsaugos žiedu. Alina sakė, kad ji net nežino, ar galėtų prieiti iki jo – o jei net tai pavyktų, ji nėra įsitikinusi, ar galėtų vėl laisvai sugrįžti pas vaikus“, – pridūrė šaltinis.

Pranešama, kad buvusi olimpinė čempionė iš viso turi keturis vaikus – du berniukus ir dvynukes mergaites nuo 69 metų V.Putino. Abu nėra komentavę viešai šių dalykų.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Vladimiras Putinas ir Alina Kabajeva (2001 m.)
AFP/„Scanpix“ nuotr./Vladimiras Putinas ir Alina Kabajeva (2001 m.)

Vaikai gimė Šveicarijoje ir visi turi šios šalies pasus, anot „Page Six“ šaltinių. Pati A.Kabajeva turi ne vieną pasą su skirtingais vardais, pavardėmis ir nurodytomis tautybėmis.

Šveicarijoje ji praminta Eva Braun – moterimi, kuri buvo ilgametė Adolfo Hitlerio širdies draugė. Dabar V.Putinas vykdo Ukrainoje panašią karinę agresiją, paremtą sprogdinimais, žudymais, prievartavimais, griovimu.

VIDEO: V.Zelenskis: visi pastatai Mariupolyje sugriauti, žmonės buvo mėtomi į šulinius

Šveicarijoje žmonės buvo pradėję rinkti parašus peticijoje dėl A.Kabajevos išsiuntimo iš Alpių šalies, bet galiausiai nerasta tvirtų įrodymų, jog ji ten tikrai yra.

Daug paslapčių supa ir pirmąja V.Putino žmoną. Įtariama, kad Rusijos prezidentas yra paslėpęs savo buvusią žmoną Liudmilą bei dvi judviejų suaugusias dukras moderniomis technologijomis aprūpintame bunkeryje Sibire.

„Scanpix“/AP nuotr./Liudmila Putina, Vladimiras Putinas
„Scanpix“/AP nuotr./Liudmila Putina, Vladimiras Putinas

Anot politikos mokslininko Valerijaus Solovjovo, toks bunkeris Altajaus kalnuose yra įkurtas kaip apsaugos zona nuo cheminio karo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius