-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 10 /17:00

Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė – Europos jaunimo tinklinio čempionato Vilniuje ketvirtfinalyje, vaikinai pasitraukė (tiesioginė transliacija)

Šeštadienį Vilniuje tęsiasi intriguojančios kovos Europos jaunimo (iki 20 metų) paplūdimio tinklinio čempionate. Pirmieji iš lietuvių į ketvirtfinalį žengė Arnas Rumševičius ir Lukas Každailis. Pergalę po kelių valandų pavyko pasiekti ir merginų duetui – Monikai Povilaitytei ir Ievai Dumbauskaitei. Vis dėlto, vaikinų žygį nutraukė lenkai.
Mačo akimirka
Mačo akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Aštunfinalis: A.Rumševičius su L.Každailiu po dviejų setų kovos 21:15, 26:24 įrodė savo pranašumą prieš šveicarus Dennisą Lerchą ir Marco Krattigerį. Ypač įdomiai klostėsi antrasis setas – didžiąją dalį jo priekyje buvo lietuvių varžovai. Rezultatui esant 16:19, mūsiškiai kilo į lemiamą šturmą, išlygino rezultatą ir po tolesnio mūšio taškas į tašką išplėšė puikią pergalę.

Ketvirtfinalis: Lietuvos duetas šeštadienį pirmenybių ketvirtfinalyje 12:21, 19:21 nusileido vieniems čempionato favoritų iš Lenkijos Michalui Brylui ir Kacperui Kujawikui bei tenkinosi penkta vieta bei 48 kvalifikacijos taškais.

Favoritės tęsia kovą: Aštuntfinalyje merginų grupės favoritės, Europos U-18 ir pasaulio U-19 čempionės Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė nepaliko vilčių olandėmis Joy Stubbe ir Marloes Hesselink ir nugalėjo jas rezultatu 19:21, 21:16, 15:7. Kova buvo atkakli, o iniciatyvą lietuvės perėmė liemiamame sete.

Ketvirtfinalyje lietuvės 20.30 val. žais su 3-ią reitingą turinčiomis vokietėmis Sandra Ittlinger irYanina Weiland.

Pirmojo rato įveikti nepavyko jauniausiai lietuvių porai Matui Navickui ir Edvinui Vaškeliui, kurie 14:21, 16:21 nusileido rusams rusus Aleksandrui Margievui ir Aleksandrui Kozoriezovui.

Tiesioginę vaizdo transliaciją galite stebėti paspaudę ČIA arba užsukite į 15min profilį „Facebook“ ir įdomiausia informacija dalinkitės su draugais. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius