Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 15

Ignatas Konovalovas Velso velomaratone – antras

Ignatas Konovalovas Velso velomaratone finišavo antras, pagerino savo vietą Europos reitinge ir sustiprino galimybes laimėti tris olimpinius kelialapius.
Ignatas Konovalovas
Ignatas Konovalovas / movistarteam.com nuotr.

Sekmadienį prieš išvykdamas į pirmąsias Europos žaidynes I.Konovalovas su savo komanda „Marseille 13 KTM“ dalyvavo Velso velomaratone, kur profesionalų distancijoje finišavo antroje vietoje, rašo Cycling.lt.

Lenktynės buvo registruotos UCI ir joms buvo suteikta 1.1 kategorija, todėl lietuvis už antrąją vietą dar gavo 56 taškus, pagerino savo vietą Europos reitinge bei sustiprino Lietuvos pozicijas kovoje dėl trijų vietų 2016 metų Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse.

Pirmas 174 km distancijoje buvo „Cult Energy“ komandos narys danas Martinas Mortensenas – 4 val. 26 min. 25 sek. (vid. greitis – 39,187 km/h). Jis I.Konovalovą aplenkė penkiomis sekundėmis, o pastarasis finišo sprinte pranoko jam už nugaros likusį Gregory Habeuxą iš komandos „Wallonie-Bruxelles“ (+5 sek.).

Pagrindinė grupė nuo bėglių atsiliko beveik minutę, o jos finišą laimėjo nugalėtojo komandos draugas Russellas Wowningas. Kitas lietuvis, atstovaujantis „Marseille 13 KTM“, Evaldas Šiškevičius finišavo su antra grupe ir atsilikęs nuo nugalėtojo 3 min. ir 7 sek. finiše buvo 33-as.

Be profesionalų, Velso velomaratono įvairaus ilgio trasas įveikė daugiau kaip 15 000 dviračių sporto mėgėjų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius