Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 29

Iš Lietuvos pabėgusi penkiakovininkė Donata Rimšaitė Rusijoje ištekės ne iš meilės?

Nors ir treneriams, ir oficialiai iš Lietuvos išvykusi pasaulio penkiakovės vicečempionė Donata Rimšaitė tvirtino, kad į Rusiją ją paviliojo ir meilės reikalai, penkiakovininkę pažįstantiems žmonėms šis paaiškinimas kelia abejonių.
Donata Rimšaitė
Donata Rimšaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nei treniruočių partneriai, nei treneriai nepastebėjo, kad sportininkė su kuo nors palaikytų artimesnį ryšį, rašo „Lietuvos rytas“.

„Tikrai nenustebčiau, jei Donata Rusijoje ištekėtų. Bet abejoju, ar tai būtų santuoka iš meilės. Greičiau tam, kad gautų pilietybę. Bent jau aš apie jos meilės reikalus su rusu nieko nežinau. Nebent Donata slapčia su kuo nors susitikinėjo“, – „Lietuvos rytui“ samprotavo pastaruoju metu penkiakovininkę treniravęs Jurijus Moskvičiovas.

Jei šeštadienį 23 gimtadienį švenčianti D.Rimšaitė ir gaus Rusijos pilietybę – po tuoktuvių ar kitais būdais – Londono olimpinėse žaidynėse ji greičiausiai negalės atstovauti Rusijai. Kad jai būtų padaryta išimtis, būtinas LTOK sutikimas.

O šalies Olimpinio komiteto prezidento A.Poviliūno pozicija griežta: „Per toli nueita. Jos likimą spręstų LTOK vykdomasis komitetas, bet nemanau, kad jis sutiktų.“

LTOK jau išbraukė D.Rimšaitę iš 2012 m. Londono olimpiados kandidatų sąrašo, kuriame penkiakovininkė buvo viena lyderių. Sugrįžti į Lietuvą jos niekas nebekvies.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius