Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 23

Isinbajevai sutrukdė trauma

Šeštadienį olimpinė šuolių su kartimi čempionė rusė Jelena Isinbajeva laimėjo tarptautinį turnyrą „Aviva Grand Prix“ Anglijoje, Birmingame.
Jelena Isinbajeva
Jelena Isinbajeva / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kad nugalėjo rusė, niekam nebuvo netikėtumas, juo labiau kad  Jelena važiavo į Angliją su konkrečiu tikslu – pasiekti dar vieną pasaulio rekordą.

Pagrindiniu turnyro siurprizu tapo informacija, kad šuolininkė sektoriuje pasirodė traumuota. Tai ir lėmė, kad naujo pasaulio uždarų patalpų rekordo neužfiksuota. „Apšildama griuvau ant bėgimo tako ir pasitempiau atsispyrimo koją. Norėjau net atsisakyti dalyvauti varžybose, tačiau treneris buvo prieš. Tikiuosi atsigauti iki kito turnyro Prahoje“, – sakė sportininkė.

J.Isinbajeva varžybas pradėjo nuo 4,70 metro aukščio ir jis pakluso pirmuoju bandymu. 4,82 metro buvo įveikti antruoju bandymu, o 5,01 metro, naujasis pasaulio rekordas, nepasidavė. Prieš savaitę Donecke Rusijos šuolininkė gerino pasaulio rekordą net du kartus ir jis dabar yra lygus 5 metrams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius