Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 12

Išsiskyrė „PokerStars“ ir Vanessos Rousso keliai

„PokerStars Pro“ antsiuvų nebedėvės JAV pokerio profesionalė Vanessa Rousso. Mergina su didžiausia pasaulyje pokerio kompanija išsiskyrė draugiškai, abipusiu susitarimu.
Vanessa Rousso
Vanessa Rousso / PokerStars.net
Temos: 1 Pokeris

„PokerStars Pro“ komandos narių sąrašuose neberasite žavingosios Vanessos Rousso pavardės. Iš Prancūzijos kilusi, tačiau JAV gyvenanti 32 pokerio profesionalė rodos visai neseniai dar buvo tarp pagrindinių komandos veidų, bet šis bendradarbiavimas baigėsi. Kaip įprasta tokiais atvejais, konkrečios išsiskyrimo priežastys nenurodomos, tačiau pokerio žiniasklaida spėja, kad tai susiję su paskutinių metų pasikeitimais „PokerStars“ struktūrose, o taip pat su gan lėtu JAV rinkos grįžimu į internetinio pokerio areną.

Po šio pasitraukimo „PokerStars Pro“ komandoje liko 30 narių, tarp kurių – tik 5 dailiosios lyties atstovės. Dar 21 žaidimo meistras dėvi „PokerStars Online“ rinktinės atributiką. Pernai „PokerStars“ atsisveikino su ryklių gynėju iš Kosta Rikos Humberto Brenesu, meksikiečiu Angeliu Guillenu, argentiniečiu Jose „Nacho“ Barbero, olandu Marceliu Luske, rusu Aleksandru Kravčenko, vokiečiu George Danzeriu, italu Dario Minieri bei pasaulio vicečempionu Davidu Williamsu iš JAV. Šių metų pradžioje kartu su V. Rousso iš komandos pasitraukė ir 2009 m. pasaulio čempionas Joe Cada.

Tiesa, kai kurie pokerio žurnalistai, kalbėdami apie V. Roussou pasitraukimo priežastis, pastebi ir stipriai kritusius jos rezultatus gyvo pokerio arenoje. Viso mergina per savo karjerą gyvuose turnyruose yra laimėjusi 4,4 milijono dolerių, tačiau pernai jos reziume papildė vos 1700 dolerių suma, o 2013-aisiais – tik 38 900 dolerių. Palyginimui, 2009 m. V. Rousso laimėjimai siekė net 1,4 milijono.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius