Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 30

Istorinė akimirka: lietuvis Dovydas Neverauskas debiutavo stipriausioje pasaulio beisbolo lygoje

Į „Pittsburgh Pirates“ pavasario treniruočių stovyklą pakviestam Dovydui Neverauskui pirmadienį buvo leista pasireikšti aukščiausiame lygyje.
Dovydas Neverauskas
Dovydas Neverauskas

Lietuvis metikas pasirodė aikštėje priešsezoninėse MLB (Major League Baseball) rungtynėse, kuriose „Pittsburgh Pirates“ žaidė su „Minnesota Twins“.

23 metų D.Neverauskas aikštėje pasirodė šeštajame kėlinyje ir atliko metimą, padėjusį išmesti iš žaidimo „Minnesota Twins“ mušėją iš Dominikos Respublikos Miguelį Sano.

M.Sano praėjusiais metais yra tapęs Amerikos lygos rugpjūčio mėnesio geriausiu naujoku bei laikomas vienu didžiausių savo kartos talentų.

Untitled
Pitsburgo “Pirates„ metikų statistika

Tai buvo pirmas kartas, kai Lietuvos pilietis išbėgo į beisbolo aikštę, atstovaudamas MLB komandai. „Pittsburgh Pirates“ priklausantis lietuvis po treniruočių stovyklos prisijungs prie „Altoona Curve“ komandos, kuriai atstovaus artėjantį sezoną.

Pensilvanijos valstijoje įsikūrusi „Altoona Curve“ yra „Pittsburgh Pirates“ dukterinė komanda. Šios komandos žaidėjai turi realią galimybę būti pakviesti ir į pagrindinės ekipos sudėtį. 2010 metais ši komanda laimėjo ne tik savo diviziono, bet ir visos Rytų lygos varžybas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius