-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 27

Istoriniame mače „Amber-Arlanga“ pasipriešino Baltijos lygos favoritams

Klaipėdos „Amber-Arlangos“ vyrų tinklinio klubas padarė pirmąjį įrašą naujajame komandos istorijos puslapyje. Klaipėdiečiai šeštadienį debiutavo „Credit24“ Baltijos vyrų tinklinio lygoje.
Dvikovos akimirka
Dvikovos akimirka / SimFoto
Temos: 1 Tinklinis

Gargžduose vykusiose pirmosiose sezono rungtynėse „Amber-Arlanga“ metė rimtą iššūkį Estijos „Saaremaa VK“ ekipai, bet turėjo pripažinti varžovų pranašumą 1-3 (31:29, 23:25, 22:25, 23:25).

Klaipėdos klubas laimėjo itin dramatiškai besiklosčiusį pirmąjį setą, bet kituose trijuose setuose pabaigas geriau sužaidė patyrusi Estijos komanda.

Šeimininkams 17 taškų pelnė Robertas Juchnevičius, 14 – Stanislavas Lizaniecas, 10 – Daumantas Katinas, po 7 – Dmitrijus Šlominas ir Linas Starkutis.

„Saaremaa VK“ komandoje rezultatyviausiai žaidė legionieriai iš Brazilijos Evandro De Souza (25 tšk.) ir Carlosas Lopesas Wennderas (12 tšk.).

„Manau, kad debiutas lygoje pavyko. Žaidėme prieš labai stiprų varžovą, Manau, kad „Saaremaa VK“ kovos dėl aukso. Pavyko gerai sukovoti, tik gal pritrūko patirties. Žaidėme lygiai visus setus, bet kai kuriuo momentu padarėme daugiau klaidų ir viskas. Manau, kad parodėme aukštą lygį ir visas savo galimybes šiuo momentu“, - kalbėjo vienas „Amber-Arlangos“ lyderių ukrainietis D.Šlominas.

„Saaremaa VK“ komanda yra viena Baltijos lygos favoričių. Ji 2019 metais tapo lygos vicečempione, o praėjusiame sezone užėmė pirmąją vietą reguliariajame sezone. Dėl koronaviruso pandemijos praėjusių metų turnyras buvo nutrauktas vos prasidėjus ketvirtfinalio etapui.

„Džiugu buvo vėl visus matyti oficialiose varžybose. Komandos nusiteikimas buvo labai geras – tiek dėl pirmų rungtynių, tiek dėl debiuto Baltijos lygoje. Svarbiausias klausimas buvo ar mes galime kovoti su viena stipriausių Baltijos komandų. Pamatėme, kad galime ne tik kovoti, bet ir laimėti. Pritrūko daug detalių, bet normalu, kad jų dar trūksta. Turime daug jaunimo, trūksta dar keleto žaidėjų. Bet labiausiai trūksta susižaidimo ir daugiau oficialių rungtynių“, - pabrėžė Klaipėdos komandos treneris Saulius Matikonis.

Kitas rungtynes „Amber-Arlanga“ turėtų žaisti spalio 3 dieną išvykoje su Tartu „Bigbank“ (Estija) ekipa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius