Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 06 05

Italijos sportą krečia tragedijos: po tinklininkės savižudybės iš gyvenimo pasitraukė ir rankinio žvaigždė Alessio Bisori

Nepraėjus nė savaitei po Italijos tinklininkės Giulia Albini savižudybės, Italijos sporto visuomenę sukrėtė dar viena šiurpi žinia: iš gyvenimo pasitraukė ir Italijos rankinio žvaigždė Alessio Bisori.
Alessio Bisori
Alessio Bisori
Temos: 1 Savižudybė

Pasak policijos pranešimo, 24-erių „Ambra“ klubo rankininkas naktį iš šeštadienio į sekmadienį, maždaug 1 val. vietos laiku, krito po traukiniu.

A.Bisori tuo metu vyko nacionalinės rinktinės stovyklą Fasano mieste, kur italai šią savaitę pradėjo pasiruošimą 2014 m. Europos čempionato atrankai.

Viešbučio kambaryje Bolonijoje sportininkas tėvams paliko dramatišką žinutę: „Atsiprašau, bet daugiau nebegaliu pakelti gyvenimo naštos“.

A.Bisori šeima ir mylimoji Laura Olivieri, taip pat rankininkė, ištikti šoko.

Kol kas nežinoma, ar sportininkas turėjo finansinių rūpesčių, ar problemų santykiuose su artimaisiais.

Komandos draugai tik patvirtino, kad visą savaitę A.Bisori neatsakinėjo į skambučius. Keista pasirodė ir tai, kad rankininkas viešėjo Bolonijoje, kur žaidė tris metus iki praėjusio sezono.

„Tai milžiniška Italijos rankinio netektis. Italijos rinktinė prarado vieną iš didžiausių jaunų talentų“, – rašoma Italijos rankinio federacijos pranešime.

Primename, jog praėjusią savaitę Turkijoje iš gyvenimo pasitraukė 30-metė Italijos tinklininkė Giulia Albini. Sportininkė Stambule nušoko nuo „Fatih Sultan Mehmet“ tilto ir žuvo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius