Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 31

J.Truchanovičiaus „Montpellier“ ekipa žengė į Čempionų lygos ketvirtfinalį

Jono Truchanovičiaus „Montpellier“ ekipa peržengė „Barcelonos“ ekipos barjerą rankinio Čempionų lygos aštuntfinalyje ir žengė į kitą etapą. Lietuvio ekipa išvykoje katalonams nusileido 28:30, tačiau pirmąsias rungtynes buvo laimėjusi rezultatu 28:25 ir to užteko, jog žengtų į kitą varžybų etapą.
Jonas Truchanovičius
Jonas Truchanovičius / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rankinis

Susitikimą kur kas geriau pradėjo „Montpellier“ ekipa, kuri vienu metu pirmajame kėlinyje buvo įgijusi net 4 įvarčių pranašumą (7:3), tačiau pranašumo išsaugoti prancūzams nepavyko ir kėlinio pabaigoje „Barcelona“ ne tik išlygino rezultatą, bet ir išsiveržė į priekį (15:14).

Antrojo kėlinio pradžia kur kas geriau klostėsi šeimininkų ekipai. Kietai besigynusi „Barcelona“ buvo susikūrusi net ir didesnę nei pakankama persvarą (26:20), tačiau tuomet sausa atkarpa 5:0 atsakę prancūzai sumažino atsilikimą iki minimumo (26:25). Ir nors prasidėjus paskutinei rungtynių minutei „Barcelona“ pirmavo 30:27, tačiau sėkmingą ataką surengusi „Montpellier“ nubraukė visas katalonų viltis išsigelbėti ir žengė į kitą etapą.

Pirmosiose rungtynėse tiesiog žibėjęs Jonas Truchanovičius, antrajame mače jau nebuvo toks rezultatyvus. Per pirmąjį susitikimą J.Truchanovičius buvo pelnęs 8 įvarčius bei tapo geriausiu rungtynių žaidėju, o šiame susitikime pasižymėjo 2 tiksliais metimais į varžovų vartus.

Kitame Čempionų lygos etape „Montpellier“ susitiks su vokiečių „Flensburg – Handewitt“ ekipa, kuri aštuntfinalyje palaužė „Kristianstad“ klubą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius