-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 01 /23:50

JAV amerikietiško futbolo lygos komandos „Kansas City Chiefs“ narys nušovė savo merginą trijų mėnesių kūdikio akivaizdoje, o vėliau nusižudė

JAV amerikietiško futbolo lygos (NFL) klubo „Kansas City Chiefs“ narys Jovanas Belcheris nusižudė klubo treniruočių bazėje, o prieš tai namuose nušovė savo merginą, praneša „Yahoo“.
Jovanas Belcheris
Jovanas Belcheris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Papildyta 23:50: Nužudytoji, kaip skelbia JAV žiniasklaida, yra 22 metų studentė Kassandra Perkins. Teigiama, kad vakarą prieš nužudymą pora daug pykosi. J.Belcheris ir K.Perkins kartu buvo trejus metus, o juos supažindino kitas „Chiefs“ komandos narys. 

J.Belcheris kitų apibūdinamas kaip ramus žmogus ir geras futbolininkas, kelią į NFL lygą prasiskynęs sunkiai, tačiau pastaruoju metu tapęs tvirtu komandos starto žaidėju. Jis neseniai pasirašė naują 2 mln. dolerių vertės sutartį.

Mokykloje J.Belcheris buvo imtynininkas ir futbolu susidomėjo vėlai. Po mokyklos skautai jo gerai nevertino ir vienintelė aukštoji mokykla, pasiūliusi jam galimybę žaisti amerikietišką futbolą, buvo Meino Universitetas. Ten J.Belcherio studijos buvo susijusios su šeimos santykių problemomis, o po jų futbolininkas planavo dirbti su „sunkiais“ paaugliais.

2008 m. Meino komandos treneris Jackas Cosgrove įtariamąjį apibūdino kaip žmogų, kuris „labai gerai sutaria su vaikais“. 

Prieš savaitę J.Belcheris interviu metu, paklaustas, kam jaučiasi labiausiai dėkingas dėl galimybės profesionaliai žaisti futbolą ir sėkmingai besiklostančios karjeros, atsakė: „Pirmiausiai ir labiausiai – Dievui. Taip pat šeimai, draugams ir treneriams, kurie visada skatina mane būti susikoncentravus“.

Pranešama, kad prieš nusižudydamas, komandos personalui, su kuriuo kalbėjosi, J.Belcheris negrąsino. Kaip teigė komandos treneris R.Crennelas, futbolininkas visiems daug dėkojo, o pasirodžius policijai – iškart nusišovė.

Papildyta 20:30: „NBC Sports“ praneša, kad J.Belcheris ir jo nužudyta mergina turėjo 3 mėnesių amžiaus dukrelę. Mergina buvo nušauta dukrelės ir motinos akivaizdoje, tačiau jos nėra sužeistos. Aukos mama apklausiama policijos pareigūnų. Nužudytajai, kurios pavardė dar nėra skelbiama, buvo 22-eji, ji studijavo vietos koledže.

J.Belcheris profesionalo karjerą pradėjo 2009-aisiais ir visada atstovavo „Kansas City Chiefs“ komandai.

Papildyta 19:40: Policija atskleidė nusikaltėlio pavardę, tai 25-erių metų „Chiefs“ klubo futbolininkas Jovanas Belcheris. apie tai patvirtino įvykio vietoje dirbantis policijos atstovas Jeffas Passanas.

Policijai apie sportininko merginos žmogžudystę pranešė nukentėjusiosios motina, kuri teigė, kad žmogžudys nuvažiavo „Arrowhead“ stadiono kryptimi. Ten nuvykę policininkai pamatė automobilių stovėjimo aikštelėje stovintį J.Belcherį, kuris sau prie galvos laikė ginklą.

Keli „Chiefs“ klubo nariai, tarp kurių buvo komandos vyriausias treneris Romeo Crennelas ir vadovas Scottas Pioli, bandė atkalbėti sportininką nuo savižudybės, tačiau policininkams išlipus iš automobilio nuaidėjo šūvis.

Patvirtinta, kad tiek J.Belcheris, tiek jo mergina yra negyvi.

------------------------------------------------------

Kanzaso amerikietiško futbolo klubo žaidėjas šeštadienio ryte namuose nušovė savo merginą. Vėliau sportininkas nuvyko į „Chiefs“ treniruočių centrą „Arrowhead“ stadione ir nusižudė pats.

„Chiefs“ komanda išplatino pranešimą, kuriame patvirtinama apie „incidentą šalia klubo stadiono“. Anot klubo, „žaidėjo pavardė nebus atskleista tol, kol apie jo mirtį nebus pranešta šeimai“.

Anot kai kurių šaltinių JAV žiniasklaidoje, futbolininko mergina nežuvo, tačiau yra kritinės būklės.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius