Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 18

„Kablio“ riedlenčių parke vyks ekstremalų atrankos į „Simple Session’18“

Sausio 20 d. „Kablio“ riedlenčių parke vyks tradicinės ekstremalų varžybos – atranka į grandiozinį ekstremalaus sporto festivalį „SIMPLE SESSION’18“. Per kasmetinę ekstremalų fiestą „KABLYS WINTER SESSION’18“ susiburs pajėgiausi šalies riedlentininkai ir BMX dviratininkai, išsiaiškinsime, kas šiemet vyks į Taliną ir atstovaus Lietuvai geriausių ekstremalų iš viso pasaulio gretose.
„Kablys“ Winter Session
„Kablys“ Winter Session / „ARTI“ nuotr.

Šiemet jau septintus metus vyksiantis atrankinis „KWS’18“ renginys yra viena seniausių „Kablio“ riedlenčių parko tradicijų. Atrankose jėgas išbandyti kasmet nori vis daugiau jaunuolių iš įvairių Lietuvos miestų ir miestelių. Atkrentamųjų varžybų tikslas – išsiaiškinti, kas yra stipriausi šalies riedlentininkai ir BMX dviratininkai, geriausius išsiųsti į vienas didžiausių pasaulio ekstremalaus sporto varžybų „SIMPLE SESSION’18“. Vasario 3–4 dienomis Taline vyksiantis didžiulio masto ekstremalų festivalis pakvies du geriausiai atrankose pasirodžiusius riedlentininkus ir vieną BMX dviratininką.

„Kablyje“ nuolatos organizuojamos treniruotės, stovyklos ir gimtadienių šventės, orientuotos į riedlenčių sportą, todėl net pusė renginio bus skirta jaunųjų riedlentininkų „Future skater“ varžyboms. Šios rungties dalyviai varžysis dviejuose pogrupiuose: iki 12 m. ir 13–16 m. Jau daugelį metų puoselėjama „Future skater“ rungčių idėja – paskatinti ir įkvėpti jaunuosius riedlentininkus tobulėti ir vėliau atstovauti Lietuvai „SIMPLE SESSION“ ir kitose pasaulinio lygio varžybose.

Renginio metu veiks ir kino salė, stebėsime aktualiausius šių dienų filmus apie ekstremalųjį sportą. Triukų ritmą palaikys Justo Žulkaus kruopščiai parinkti muzikiniai kūriniai, o įspūdingiausius varžybų kadrus įamžins ARTI fotoobjektyvas. Dalyviams ir žiūrovams išalkti neleis šalia riedlenčių parko įsikūręs „Restobaras Kablys“, specialiai šiam renginiui paruoštas atskiras meniu. Tiems, kas į „Kablį“ atvykti negalės, renginio partneris „ŪŪȖŮ media“ suteiks išskirtinę galimybę varžybas stebėti „Kablys + Skatepark“ facebook paskyroje tiesiogiai 360 laipsnių kampu. Vakare vyresnieji ekstremalaus sporto entuziastai kviečiami į „Kablys + Club“ organizuojamą vakarėlį – čia bus galima pasveikinti geriausiai pasirodžiusius dalyvius ir deramai išlydėti juos į Estiją.

Renginys vyks 2018 m. sausio 20 d. Vilniuje, Kauno g. 5 esančiame „Kablio“ riedlenčių parke, įėjimas nemokamas, renginio pradžia 13.00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius