-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 06

Kaltinamųjų teismas: pokerio čempiono Jonathano Duhamelio apiplėšimą organizavo jo buvusi mergina

Prieš Kanados teismą stojo trys iš keturių kaltinamųjų pasaulio pokerio čempiono Jonathano Duhamelio apiplėšimo byloje. Tarp teisiamųjų – buvusi pokerio žaidėjo mergina, kuri kaltinama organizavusi nusikaltimą. Pati Bianca Rojas-Latraverse savo kaltę neigia.
J.Duhamelis – pirmasis kanadietis triumfavęs WSOP čempionate
J.Duhamelis – pirmasis kanadietis triumfavęs WSOP čempionate / „Scanpix“ nuotr.

Gruodžio 21 dieną du vyrai įsibrovė į J.Duhamelio namus, jį surišo, sumušė ir apiplėšė. Iš pokerio žvaigždės buvo pavogti pinigai, juodas „Rolex Submariner“ laikrodis (dovana nuo „PokerStars“) ir neįkainojama WSOP čempiono apyrankė. Teisme pirmą kartą paaiškėjo konkreti iš J.Duhamelio seifo pavogta suma – 40 tūkstančių JAV dolerių ir 74 tūkstančiai eurų.

Į Longuelio teismą atvyko trys iš keturių kaltinamųjų – B.Rojas-Latraverse, Johnas Stephanas Clarkas Lemay ir Anthony Bourque. Moteriai pareikšti penki kaltinimai, tarp jų ir nusikalstamos veiklos organizavimas. Clarkui-Lemay pateikti septyni, o Bourque – aštuoni kaltinimai, tarp kurių apiplėšimas, užpuolimas ir pagrobimas.

Įtarimus bei įrodymus teismui pateikė ne tik policija, pati užpuolimo auka, bet ir du neįvardyti liudininkai.

Pats J.Duhamelis tyrėjams sakė manantis, kad B.Rojas-Latraverse buvo susijusi su šiuo apiplėšimu, mat perdavė bendrininkams informaciją apie jo namuose esantį seifą. Su mergina pokerio žaidėjas susitikinėjo šešis mėnesius.

Liudininkai teisme patvirtino, kad B.Rojas-Latraverse inicijavo nusikaltimą. Dar prieš tris savaites ji grasino apiplėšti buvusį savo vaikiną, tačiau viena iš liudininkių manė, kad tai tėra pokštas.

Iki apiplėšimo likus 7 valandoms liudininkė gavo daug tekstinių žinučių iš kaltinamosios. Vienoje iš jų Rojas-Latraverse rašė: „Viskas jau suplanuota. Mes netgi turime vairuotoją.“ Kaltinamoji liudininkei taip pat įvardino Clarką-Lemay bei Bourque, kaip savo bendrininkus.

Teismo metu Rojas- Latraverse savo kaltę neigė.

Teismo posėdis bus pratęstas, tačiau pats J.Duhamelis jame nedalyvaus, nes išvyko į Bahamus. Ten sausio 7-ąją startavo Europos pokerio turas „PokerStarts Karibų nuotykis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius