Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 04

Kanojininkai Šuklinas, Labuckas ir Gadeikis – Europos čempionai

Sėkmingai Trasonoje (Ispanija) vykusiame Europos baidarių ir kanojų irklavimo čempionate sekmadienį finišavo Lietuvos kanojininkai: Jevgenijus Šuklinas, Raimondas Labuckas bei Tomas Gadeikis iškovojo aukso medalius dviejose valčių klasėse.
Raimundas Labuckas ir Tomas Gadeikis
Raimundas Labuckas ir Tomas Gadeikis Europos čempionų titulą iškovojo jau ketvirtą kartą iš eilės. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pirmasis Senojo žemyno auksą iškovojo vienvietininkas Jevgenijus Šuklinas. Jis 200 metrų nuotolį finale įveikė per 40,031 sekundės ir 0,274 sekundės aplenkė antroje vietoje likusį ukrainietį Jurijų Čebaną bei 0,303 sekundės – rusą Ivaną Štylį, kuris pasipuošė bronza.

Dvivietę kanoją irkluojantys pasaulio čempionai Raimondas Labuckas ir Tomas Gadeikis finale sugaišo 35,940 sekundės ir Europos čempionų titulą iškovojo jau ketvirtą kartą iš eilės.
 

0,382 sekundės lietuviams pralaimėję rusai Jevgenijus Ignatovas ir Ivanas Štylis tenkinosi sidabro, o 1,156 sekundės nuo nugalėtojų atsilikusiems baltarusiams Dmitrijui Rabčankai ir Aleksandrui Vaučeckiui įteikti bronzos medaliai.

Sekmadienį baidarių dviviečių varžybų 200 m distancijos B finale startavę Rytis Ptašnykas ir Egidijus Balčiūnas užėmė antrą vietą ir bendrojoje įskaitoje liko vienuolikti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius