Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 05 25

Karatė žvaigždės per tris mėnesius sieks tapti tinklininkėmis

„Vilniaus kolegijos-Flamingo Volley“ tinklinio klubas pradeda naują projektą „Karatė merginų vasara su FV“. Jame dalyvaus dvi tituluotos kiokušin karatė kovotojos – Diana Balsytė ir Margarita Čiuplytė.
Tituluotos karate kovotojos siekia aukštumų paplūdimio tinklinio aikštėje
Tituluotos karate kovotojos siekia aukštumų paplūdimio tinklinio aikštėje / Flamingo Volley

Lietuvos paplūdimio tinklinio istorijoje – dar neregėtas dalykas.

Šios sporto šakos Lietuvos čempionato finaliniame etape rugsėjo mėnesį planuoja dalyvauti karatisčių Margaritos Čiuplytės ir Dianos Balsytės pora.

D.Balsytė – Europos ir pasaulio kiokušin karatės čempionatų prizininkė, Margarita Čiuplytė – penkiskart Europos karatė kiokušin čempionė, dukart pasaulio čempionė ir vicečempionė. Abi merginos nėra nutolusios nuo karatė – jos treniruoja vaikus.

Lietuvos paplūdimio čempionato varžyboms karatė kovotojas ruoš „Vilniaus kolegijos-Flamingo Volley“ komandos treneris Vasilijus Burakinskis. „Jau senai turėjau mintį paplūdimio tinkliniui tinkančius profesionalius sportininkus pakviesti į tinklinio treniruotes, sudėlioti žaidimo techniką, taikant savo metodiką ir pažiūrėti, kaip mums seksis. Tuo pačiu šį procesą noriu nufilmuoti ir pasidalinti su žmonėmis, besidominčiais bei žaidžiančiais tinklinį“, – sakė treneris V.Burakinskis.

D.Balsytė ir M.Čiuplytė iki šiol paplūdimio tinklinio niekada nesitreniravo, todėl joms – tai naujas iššūkis. „Labai norėjome išbandyti save šioje sporto šakoje, kiekvienais metais į norų sąrašą įtraukdavau paplūdimio tinklinį. Šiemet turime puikią progą, nes mūsų ir trenerio norai ir planai sutapo“, – pasakojo M.Čiuplytė.

Kiekvieną vasaros trečiadienį „Flamingo Volley“ feisbuko paskyroje pasirodys video apžvalgos „Karate merginų vasara su FV“, kuriuose matysime, kaip karate merginoms sekasi ruoštis Lietuvos moterų paplūdimio tinklinio čempionato varžyboms. Visi pageidaujantys galės užduoti savo klausimus ar palikti komentarus kiekvieno vaizdo įrašo pabaigoje.

VIDEO: Karate merginų vasara su FV PROMO VIDEO

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius