-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 04

Kas laimės stalo futbolo turnyrą „Baltijos taurė“: Lietuva ar Rusija?

Spalio 24 – 26 d. Vilniaus stalo futbolo klube „Foosin“ įvyks trečiasis, finalinis, stalo futbolo turnyro „Baltijos taurė“ etapas. Pirmi du turnyro etapai šiais metais vyko Latvijoje ir Suomijoje. Tai pirmas Baltijos šalių organizuojamas tarptautinis stalo futbolo turnyras.
Stalo futbolas
Stalo futbolas / foosin nuotr.

Kas laimės: Lietuva ar Rusija?

Po pirmų dviejų etapų, turnyrinėje lentelėje Lietuva užima antrąją vietą ir 173 taškais atsilieka nuo Rusijos. Trečiajame etape paaiškės, ar Lietuva sugebės įveikti didžiuosius kaimynus ir laimėti pagrindinį „Baltijos taurės“ prizą.

Lietuviams pasiekti pergalę gali padėti ne tik patyrę stalo futbolo žaidėjai, bet ir pradedantieji. Vienas iš turnyro organizatorių, stalo futbolininkas Arnas Bastys situaciją apibūdina taip: „Rusai išsiveržę į priekį ir lietuviai gali juos pasivyti, bet tik tuo atveju, jeigu šiame etape dalyvaus daug naujokų. Kiekvienas žaidėjas labai svarbus. Kuo daugiau bus dalyvių, tuo didesnė tikimybė Lietuvai surinkti daugiau taškų ir pasivyti varžovus.“

Vienintelis regioninis turnyras pasaulyje

„Baltijos taurė“ – tai pirmasis pasaulyje stalo futbolo turnyras, kuris apjungia vieno regiono šalis. Šį turnyrą organizuoja Lietuvos, Latvijos ir Suomijos stalo futbolo asociacijos. Nors turnyras vyksta dar tik pirmus metus, organizatoriai sulaukė didelio dalyvių skaičiaus iš įvairių pasaulio valstybių. Be jau minėtų Rusijos žaidėjų, pirmame ir antrame etapuose dalyvavo Vokietijos, Austrijos, Lenkijos, Belgijos ir kitų šalių futbolininkai.

Organizatoriai jau planuoja 2015-tų metų „Baltijos taurę“ ir tikisi, kad turnyras taps gražia stalo futbolo tradicija. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius