-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 21

Kaune – lietuvio ir tailandiečio dvikova dėl Muay Thai pasaulio čempiono diržo

Šį savaitgalį, vasario 22 d. Kauno sporto halėje vyks tarptautinis Muay Thai turnyras „BIGFIGHT – E.M.L. “– vienas didžiausių ir populiariausių tarptautinių Muay Thai kovų turnyrų Europoje.
Deividas Danyla
Deividas Danyla / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Trys svorio kategorijos

Penktadienį Kaune vyko turnyre dalyvausiančių sportininkų pristatymas ir svėrimai.

Būtent į šį turnyrą atvyko Branko Grimsič – varžybų komisaras, kuris konferencijos metu pristatė iš tolimojo Tailando atvežtą Pasaulio Muay Thai čempiono diržą ir legendinį rankų darbo diržą mačui tarp Lietuvos ir Vokietijos atstovo.

Po svėrimų paaiškėjo, kad trys sportininkų svorio kategorijos – iki 67 kg, iki 72kg ir iki 77 kg.

Svorio kategorija iki 67 kg: Deimantas Visockas (sporto klubas „Drakonas“, Šiauliai), Deividas Yla (sporto klubas „Titanas“, Kaunas), Artūras Parangovskis (sporto klubas „Mustangas“, Trakai) ir Aidas Saulis (sporto klubas „Titanas“, Kaunas).

Svorio kategorija iki 72 kg: Ernestas Dapkus (sporto klubas „Vendetta“, Vilnius), Aurimas Saulis (sporto klubas „Titanas“, Kaunas), Mantas Mažeika (sporto klubas „Žvėris gym“, Alytus) ir Mindaugas Packevičius (sporto klubas „Titanas“, Kaunas).

Svorio kategorija iki 77 kg: Lukas Lukošiūnas (sporto klubas „Remeris“, Marijampolė), Jonas Valančius (sporto klubas „Drakonas“, Šiauliai), Rojus Kumpys (sporto klubas „Muaythai imperija“, Klaipėda) ir Mantas Stankis (sporto klubas „Titanas“, Kaunas).

Deividas Danyla: esu pasirengęs

Turnyro išvakarėse sportininkai pažadais nesišvaistė ir laukiančias dvikovas vertino atsargiai. Laukiamiausioje kovoje dėl pasaulio čempiono vardo su varžovu iš Tailando kovosiančio Kauno sporto klubo „Titanas“ atstovo Deivido Danylos teigimu, jo priešininkas Tosapon Poonpol yra labai patyręs sportininkas. Jis praėjusių metų pasaulio Muay Thai čempionas, demonstruojantis Tailando kovotojams būdingą kietą charakterį. Tačiau kaunietis tikino, kad yra susikaupęs ir pasirengęs kovai, tad motyvacijos kovoti dėl pasaulio čempiono diržo ieškoti nereikia.

„Galiu pažadėti intriguojančią kovą“, – sakė J.Naus.

Prieš kitą kovotoją iš Tailando Kittisak Panyaapiwong ringe stosiantis sportininkas iš Vilniaus „Sparta Gym“ klubo Jan Naus sakė, kad laukia tikrai įdomi dvikova, kadangi suremti pirštines su Muai Thay tėvynės atstovu – nekasdienis įvykis, ypač Lietuvoje. „Galiu pažadėti intriguojančią kovą“, – sakė J.Naus.

Praėjusių metų Lietuvos Muay Thai čempionas, atstovaujantis „Titano“ klubą, Sigitas Gaižauskas prieš kovą su sportininku iš Tailando Tanapat Khamfu atkreipė dėmesį, kad jo priešininkas pasižymi ištverme ir stipriais kelių smūgiais, tad lietuvio tikslas – nesivelti į artimą kovą.

„BIGFIGHT-E.M.L.“ turnyro metu dvylika stipriausių Lietuvos kovotojų išsiaiškins, kas yra verti vykti į Kambodžą, kur vyks pasaulinis Muay Thai turnyras „Vakarai prieš Rytus“. Į šį turnyrą susirinks Muay Thai sporto šakos elitas iš viso pasaulio, tad jau šį šeštadienį į ringą kilsiantys Lietuvos kovotojai turi puikią galimybę patekti tarp planetos geriausiųjų.

VIDEO: Turnyro pristatymo spaudos konferencija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius