-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 27

Kaune pradėjo veikti specializuotas stalo teniso klubas

Šią savaitę Kaune atidarytas naujas stalo teniso klubas „Raudona juoda“. Stalo teniso mėgėjams skirta vieta žada pasiūlyti daug naujienų įvairaus amžiaus kauniečiams.
Stalo teniso klubo atidarymas
Stalo teniso klubo atidarymas / Klubo nuotr.

Klubo vadovas Donatas Petrauskas pabrėžė, jog stalo teniso klubas yra vieta, kurioje galima puikiai praleisti laiką, atsipalaiduoti nuo kasdieninės rutinos.

„Drąsiai galiu teigti, jog Kauno mieste tikrai nėra daug vietų, kur galima kokybiškai bei turiningai praleisti laisvalaikį. Liūdna, bet taip yra. Todėl viena iš pagrindinių mūsų užduočių bus šią vietą paversti puikia laisvalaikio bei sporto vieta, kur klientai turės galimybę sportuoti su savo šeima, kolegomis, draugais“, – sakė D.Petrauskas.

Vystyti veiklą klube ketinama dviem kryptimis: pirmiausia ruošti bei ugdyti vaikus bei suburti stalo teniso mėgėjus.

Naujajame klube yra robotų kamuoliukų šaudyklės, patalpos puikiai vėdinamos – kas ypač aktualu vasarą. Po aktyvios treniruotės klientai turės galimybę pasinaudoti klube įrengtais dušais, persirengimo kambariais.

„Atsižvelgiant į poreikį šiuo metu vyksta treniruoklių bei poilsio salės įrengimo darbai. Taip pat stalo teniso klubo lankytojai turės galimybę įsigyti teniso sportui pritaikytos aprangos, stalo teniso rakečių bei kito inventoriaus. Atgauti jėgas po aktyvios treniruotės padės įvairūs šviežiai išplakti kokteiliai (energetinis arba baltyminis)“, – pasakojo D.Petrauskas.

Pamokos mėgėjams ir vaikams

Planuojama, kad stalo teniso klube reguliariai bus rengiami stalo teniso turnyrai bei vienas metinis stalo teniso turnyras piramidės forma. Šis turnyras praeityje buvo labai populiarus ir išsiskiriantis savo struktūra. Aukštesnę vietą (reitingą) turnyre žaidėjas gali pasiekti tik savo geru žaidimu. Žaidėjo sportiniai pasiekimai įvertinami – finaliniame varžybų etape laimėję prizininkai bus apdovanojami solidžiais prizais.

Klube laukiami ir tie žmonės, kurie neturi žaidimo partnerio. Treneriai rekomenduos vieną treniruotę pažaisti su jais, o tuomet įvertins žaidėjo sugebėjimus ir potencialą. Pagal tai bus parinktas partneris.

Ką tik veiklą pradėjęs klubas vasarą ketina pasiūlyti tėvams aktualią naujovę: specializuotą stovyklą vaikams, kurioje dalyvausiantys vaikai galės pramokti žaisti šį sportinį žaidimą.

„Raudona juoda“ mokyklos tikslas – per sportą skatinti vaikų ir jaunimo saviraišką, kuri kartais gyvenime virsta dideliais laimėjimais ir sveiku gyvenimo būdu. Moksleivių patogumui, mokyklos organizatoriai sudarė gana platų treniruočių lankymo grafiką: nebus nuskriausti mokiniai, kurie pamokas lanko po pietų, nes bus suformuotos rytinės grupės, o vaikų, besimokančių įprastu režimu, laukiama popietinėse grupėse, kurių darbo laikas bus suderintas su mokyklų tvarkaraščiais. Kadangi stalo teniso klube „Raudona Juoda“ veiks ne tik vaikų mokykla, o ir mėgėjų klubas, jaunieji talentai turės galimybę savo įgytus įgūdžius patikrinti su visą gyvenimą stalo tenisą žaidžiančiais veteranais.

Naujasis stalo teniso klubas įsikūręs Kaune, Jonavos gatvėje 260.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius