-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 24

Kaune startavo motorolerių čempionatas (nuotraukos)

Šeštadienį Kauno autobusų parke vyko netradicinis renginys – legalaus motorolerių čempionato pirmasis etapas. Organizatorius „Vaikų Motoklubas“ šiuo renginiu tikėjosi suburti energingą jaunimą ir užimti vasaros atostogų metu. Akivaizdu, kad jiems tai pavyko.
Renginio akimirkos
Renginio akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Dalyvauti čempionate galėjo visi,kuriems pabodo gatvėse ribojamas greitis ir kuriems motoroleris – neatsiejama gyvenimo dalis. Tereikėjo iš anksto užsiregistruoti. Azartiškos kovos vyko net penkiose klasėse – Hobby, Sport, Race, Pro ir Maxi, – o nugalėtojų laukė ne tik čempiono vardas, bet ir „My Bike“ įsteigtas prizas.

Nors šeštadienį svilino negailestinga saulė ir daugumai norėjosi tiesiog gulėti paežerėse, buvo ir tokių, kuriuos daug labiau viliojo dar karštesni motorolerių varžybų reginiai. Žiūrovai patogiai įsitaisę po pavėsinėmis gurkšnojo gaivinančius gėrimus ir gardžiavosi šašlykais. Tiesa, šie dažnai buvo tiesiog pamirštami, nes visą dėmesį kaustė greičiau už vėją lekiantys motorolerių vairuotojai. „Jie švilpte prašvilpia!”, “Atrodo, kad jie motorolerio padangomis tiesiog svilina asfaltą,“ – tokių ir panašių komentarų girdėjosi žiūrovų tarpe. Atmosferą kaitino ir trankūs muzikos ritmai bei gražios merginos, pertraukų metu žavingai plovusios dalyvių motociklus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius