-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 29

Kaune vėl vyks merginų biliardo turnyras „M8 Taurė“

Lietuvos moterų biliardo lyga (LMBL) visas merginas, mėgstančias žaisti biliardą, gegužės 30 dieną, 11 val., kviečia tik į joms skirtą renginį „M8 Taurė 2010“, kuris įvyks biliardo klube „ENTRY“ ((Kęstučio g. 71, Kaunas). Tai vienintelis biliardo turnyras, skirtas tik merginoms.
Biliardas
Biliardas / „Scanpix“ nuotr.

Pirmą kartą šis turnyras buvo surengtas prieš metus. Ne vienerius metus biliardą žaidusios merginos tuomet nusprendė prikelti moterų biliardą Lietuvoje, todėl buvo nuspręsta suorganizuoti tik merginoms skirtą biliardo turnyrą.

Organizatorių nuostabai į turnyrą susirinko net 29 merginos iš Kauno, Vilniaus ir Šiaulių, ko jau seniai nebuvo buvę Lietuvos čempionatuose ar kitose oficialiose varžybose. Turnyro sėkmė paskatino merginas imtis rimtesnės veiklos, taip gimė Lietuvos moterų biliardo lyga.

Pasak rengėjų, „M8 Taurė 2010“ yra pulo varžybos, skirtos visoms Lietuvos moterims, besidominčioms biliardu. Varžybų metu bus žaidžiama aštuoniukė (Pool-8). Už dalyvavimą mokėti nereikia.

Geriausiai pasirodžiusių merginų laukia prizai. Išskirtinę taurę dalyvėms dovanos „Aveiras“, motorizuotų parasparnių sporto klubas „Penktasis vandenynas“ turnyro laimėtojai žada pasiskraidymą parasparniu. Mobilaus ryšio bendrovė „Omnitel“ geriausiai žaidėjai įteiks telefoną, profesionalią biliardo lazdą padovanos „Biljuva“. Leidykla „Obuolys“ merginas pradžiugins įdomiomis knygomis.

Dalyvių laukia ir daugiau dovanų: asmeninė fotosesija, specialiai turnyrui sukurti papuošalai, populiarios knygos ir kt. Be to, viso renginio metu dalyvės galės dalyvauti įvairiose rungtyse ir laimėti nuostabių prizų. Visas dalyves vaišinsime šampanu bei skaniu tortu.

Daugiau informacijos galima rasti apsilankius interneto svetainėje www.lmbl.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius