Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2017 01 03

Keičiasi „TonyBet Žvejo iššūkio“ kasdienių atrankų laikas

Didžiausio gyvo pokerio turnyro Lietuvoje „Žvejo iššūkis“ pagrindinis rėmėjas „TonyBet.lt“ pakeitė kasdienių atrankinių turnyrų laiką. Taip pat pasikeitė ir vienos atrankos įpirka.
"Žvejo iššūkis" / tonybet.lt nuotr.
"Žvejo iššūkis" / tonybet.lt nuotr.

Kiekvieną sekmadienį „TonyBet.lt“ kambaryje vyksta 10 eurų įpirkos finalinis satelitas, kuriame pokerio entuziastai išsidalina mažiausiai penkias 175 eurų vertės „Žvejo iššūkio“ pagrindinio turnyro vietas.

Į savaitės finalą galima patekti ir investavus gerokai mažiau – kasdien vyksta net du mažesni „feeder“ satelitai, kurių laimėtojai pelno teisę dalyvauti savaitės finale.

Nuo sausio 1-osios pasikeitė šių mažesniųjų atrankų laikas. Dabar pirmasis „freebuy“ satelitas su trim garantuotomis vietomis sekmadienio finale prasideda 17:00.

O antroji atranka startuoja kasdien 18:30 ir iš „freebuy“ su 50 centų atsipirkimais ji buvo pakeista į 25 centų įpirkos turnyrą su tokios pačios vertės atsipirkimais. Įprastai antrame kasdieniame satelite kovojama dėl mažiausiai 5 vietų „Žvejo iššūkio“ savaitės finale.

Vietas „Žvejo iššūkio“ pagrindinėse varžybose per „TonyBet.lt“ atrankas jau laimėjo 40 pokerio entuziastų. Sausio mėnesio finaluose (sausio 8, 15, 22 ir 29 dienomis) paaiškės dar mažiausiai 20 varžybų dalyvių, vasario 2-ąją organizatoriai žada dar vieną finalinę atranką, kur žaidėjai kausis dėl 10 garantuotų „Žvejo iššūkio“ bilietų.

Gyvos „Žvejo iššūkio“ serijos tvarkaraštį galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje