Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 13

Keista Brady Feiglo ir Brady Feiglo istorija: identiški, bet ne giminės

Tas pats sportas, ta pati lyga, ta pati pozicija aikštėje, tas pats vardas, ta pati pavardė, kone ta pati išvaizda. Taip pat abiem teko patirti alkūnių operaciją. Mistinė istorija apie du giminystės ryšio neturinčius, bet labai panašius beisbolo žaidėjus pasklido JAV.
32 metų Brady Feiglas žaidžia „Long Island Ducks“, o 27 metų Brady Feiglas „Las Vegas Aviators“ toje pačioje beisbolo lygoje.
32 metų Brady Feiglas žaidžia „Long Island Ducks“, o 27 metų Brady Feiglas „Las Vegas Aviators“ toje pačioje beisbolo lygoje.
Temos: 3 Brolis DNR Beisbolas

32 metų Brady Feiglas yra „Long Island Ducks“ žaidėjas „Minor League Baseball“ – antrojoje pagal pajėgumą beisbolo lygoje po MLB (Major League Baseball).

Nebūtų nieko keista.

Bet glumina faktas, kad yra ir 27 metų Brady Feiglas. Jis irgi žaidžia toje pačioje beisbolo lygoje „Las Vegas Aviators“ komandoje. Kaip ir kitas Brady Feiglas, jis yra rusvaplaukis, nešioja akinius, yra aukštas – 193 cm ūgio.

„The New York Post“ laikraštis pasakojo istoriją apie du panašius beisbolo žaidėjus, pirmąsyk supainiotus dar 2015 metais.

Jiems abiem yra atlikta tos pačios rankos alkūnės operacijos pas tą patį daktarą. Vienam jų operacija jau buvo atlikta, kai sulaukė nelaukto skambučio iš klinikos.

„Turbūt buvo praėję šeši ar septyni mėnesiai po mano operacijos, kai gydytojo padėjėjas paskambino mūsų treneriui ir paklausė: „Kada Brady užrašyti operacijai? Galima rytoj“, – pasakojo jaunesnysis B.Feiglas. – Tada supratau, kad mūsų tokių yra du.“

Paskui du beisbolo žaidėjai dar kelis kartus buvo supainioti, o vėliau patys nusprendė pasidaryti DNR testą. Ar gi gali du tokie panašūs vyrai neturėti giminiško kraujo ryšio?

Pasirodo, kad gali. Testai patvirtino, kad tarp jų nėra biologinio ryšio.

Nepaisant to ir penkerių metų amžiaus skirtumo, jiedu jaučiasi artimi.

„Vis tiek mes esame broliai kažkuria prasme“, – sakė vyresnysis B.Feiglas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius