Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 01

Kinija pagaliau leido pasaulio čempionui turėti draugę

Kinijos stalo teniso federacija palaimino 25 metų pasaulio čempiono ir dukart olimpinių žaidynių sidabro medalininko Wango Hao santykius su naująja širdies drauge, buvusia Kinijos stalo teniso čempione 22 metų Peng Luyang.
Kinijoje manoma, jog naujai užsimezgęs W.Hao meilės romanas suteiks stalo tenisininkui psichologinės stiprybės ir padės jam iškovoti dar daugiau pergalių.
Kinijoje manoma, jog šis meilės romanas suteiks stalo tenisininkui psichologinės stiprybės ir padės jam iškovoti dar daugiau pergalių. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Mes niekada nedraudėme tenisininkams turėti širdies draugės. Aišku, jei tai neprieštarauja šalyje priimtam amžiaus limitui“, – naujienų agentūrai „Reuters“ pareiškė šalies stalo teniso rinktinės direktorius Huangas Biao.

„O jei kalbėtume apie santykius tarp rinktinės narių, mes jų niekada nepropaguojame, tačiau ir nedraudžiame, – tikino H.Biao. – W.Hao ir P.Luyang draugystės atvejis labai paprastas. Gimus vaikui, W.Hao būtų jau 26-erių, o  P.Luyang – 23-ejų. Turėti meilės romaną tokio amžiaus partneriams yra normalu.“

Pirmosios pasaulio stalo teniso raketės W.Hao meilės romanas Kinijai ir visam pasauliui vėl priminė prieš penkerius metus kilusį skandalą.

Tuomet 20 metų W.Hao ėmė bendrauti su Kinijos stalo teniso rinktinei taip pat atstovavusia 17-mete Fan Ying. Dėl sportininkų amžiaus Kinijoje tada kilo tikras skandalas – F.Ying buvo pašalinta iš šalies rinktinės ir priversta grįžti į gimtąją provinciją. Tuo tarpu W.Hao greičiausiai dėl aukšto reitingo pasaulyje nebuvo net nubaustas.

F.Ying po kurio laiko buvo grąžinta į šalies stalo teniso rinktinę, tačiau jos ir W.Hao romantiški santykiai neatsinaujino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius