-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 05 17

Kinijoje iki pergalės Ingai Čilvinaitei pritrūko 200 metrų

Penktadienį Kinijoje Igna Čilvinaitė baigė pasirodymą daugiadienėse dviratininkių lenktynėse „Tour of Chongming Island“. Ketvirtadienį „RusVelo“ komandai atstovaujanti lietuvė antrame lenktynių etape beveik 80 km važiavo pabėgėlių grupėje, bet deja iki finišo likus apie 200 metrų I.Čilvinaitę ir kartu priekyje važiavusią vokietę Charlotte Becker iš „Wiggle Honda Pro“ pavijo pagrindinė grupė.
Inga Čilvinaitė
Inga Čilvinaitė / sportas.info nuotr.
Temos: 1 Kinija

Daug jėgų išnaudojusios ir pačioje pabaigoje pavytos merginos antrame etape atitinkamai liko 60-oje ir 46-oje vietoje, o etapą laimėjo olandė Kristen Wild iš „Giant-Shimano“, kuri 113,7 km įveikė per 2 val 48 min ir 49 sek.

Po daug jėgų pareikalavusio antrojo etapo, penktadienį trečiame lenktynių etape I.Čilvinaitė padėjo savo komandos draugėms, o vėliau nusiėmė ir lenktynių nebaigė. Etapą laimėjo buvusi lietuvės komandos draugė italė Giorgia Bronzini iš „Wiggle Honda“ komandos, o „Rusvelo“ komandoje geriausiai pasirodė Olga Zabelinskaja, kuri etapo finiše liko 12-oje vietoje.

Bendroje lenktynių įskaitoje nesunkiai nugalėjo olandė K.Wild, kuri šiemet jau laimėjo dvejas daugiadienes ir tiek pat klasikinių lenktynių. Antra liko ir nugalėtojai 18 sek pralaimėjo amerikietė Shelley Olds iš „Ale Cipolini“, o trečioje vietoje finišavo G.Bronzini, jos laikas 22 sek prastesnis nei lenktynių nugalėtojos.

„RusVelo“ komandoje geriausiai pasirodė rusės O.Zabelinskaja ir Aižan Žaparova, kurios nuo nugalėtojos atsiliko po 38 sek ir finišavo 15-oje ir 16-oje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius