Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 26

KKSD apdovanojo Lietuvos penkiakovininkus išauginusį trenerį Jurijų Moskvičiovą

Kūno kultūros ir sporto departamente už indėlį į Lietuvos sporto plėtrą penktadienį pagerbti ir apdovanoti garbingo amžiaus sportininkai, treneriai, sporto darbuotojai. Šįkart įteiktas aukščiausias apdovanojimas – I-ojo laipsnio ordinas su grandine – šiuolaikinės penkiakovės treneriui Jurijui Moskvičiovui. Tokių apdovanojimų per visą departamento veiklos laikotarpį įteikta tik keturiasdešimt.
Edis Urbanavičius ir Jurijus Moskvičiovas
Edis Urbanavičius ir Jurijus Moskvičiovas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Sveikindamas susirinkusiuosius Kūno kultūros ir sporto departamento generalinis direktorius Edis Urbanavičius linkėjo visiems jubiliatams, kažkada aktyviai sportavusiems, ir toliau gyventi su sportu, per sportą – sportuoti patiems ir dalintis savo neįkainojamomis žinias su jaunimu.

Ordinu apdovanotas J. Moskvičiovas, išugdęs geriausius Lietuvos penkiakovininkus – Edviną Krungolcą, Andrejų Zadneprovskį, Laurą Asadauskaitę, Justiną Kinderį – paklaustas, kokios yra svarbiausios trenerio savybės, padedančios išugdyti ir išlaikyti tiek lyderių, atsakė, jog neužtenka turėti žinių – turi būti laimingas.

Sporto garbės komandoro ženklais apdovanoti – tinklininkė, tinklinio trenerė Jolita Virbickienė bei dviračių sporto treneris Valerijus Konovalovas. Sporto garbės kryžiai įteikti – Gediminui Rasteniui, už indėlį į šachmatų sporto plėtrą, bei Jonui Pinskui, už indėlį į irklavimo sporto plėtrą. Nusipelniusio Lietuvos Respublikos sporto darbuotojo vardas suteiktas bokso ir kikbokso teisėjui, ilgamečiam Lietuvos bokso federacijos vadovui Antanui Arėškai.

Už nuopelnus bei indėlį į įvairias sporto šakas bei asmeninių jubiliejų progomis buvusiems sportininkams, treneriams, sporto mokslininkams, visuomeniniams veikėjams įteikti aukso, sidabro medaliai, plaketės, specialūs prizai, padėkos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius