Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 29

Krupeckaitė: esu be galo laiminga (nuotraukos, video)

Iš Kopenhagoje vykusių pasaulio dviračių treko pirmenybių Lietuvos rinktinės nariai ir jos lyderė Simona Krupeckaitė grįžo pavargę, bet laimingi. „Tikrai esu labai pavargusi po varžybų. Beveik nemiegojau“, – pirmadienį Vilniaus oro uoste sakė keturis visų spalvų medalius iškovojusi 28 metų dviratininkė.
Simona Krupeckaitė
Simona Krupeckaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Paskutinę planetos čempionato dieną S.Krupeckaitė keirino rungtyje iškovojo aukso medalį. Tai buvo jos ketvirtasis medalis – anksčiau ji asmeninėse moterų 500 metrų sprinto lenktynėse iškovojo sidabrą, o komandinėse moterų 500 metrų ir asmeninėse 200 metrų moterų sprinto varžybose – bronzą. Komandinėse sprinto varžybose bronza pasipuošė ir Gintarė Gaivenytė.

„Jaučiuosi nuostabiai. Aišku, paskutinis medalis buvo trokštas. Įdėta labai daug darbo“, – kalbėjo S.Krupeckaitė, bet atsisakė parodyti bent vieną iš keturių savo laimėtų medalių ir šį malonumą atidėjo iki dienos, kai vyks oficiali spaudos konferencija.

– Sklandė kalbos, kad specialiai ruošėtės keirino rungčiai...

– Aišku, gal prieš išvažiuojant ir nuskambėjo, kad būtent šiai rungčiai, bet paskutinę dieną parodyti tokį rezultatą... Tai buvo ne dvikova, o sportininkių karas – pareikalavo milžiniškų pastangų. Esu be galo laiminga. Labiausiai dėkoju savo vyrui ir treneriui Leopoldui. Jis mane nuteikė, nes buvau pavargusi, sakė, kad tiki manimi.

– Iš rezultatų atrodo, kad keirinas, nauja olimpinė rungtis, palanki...

– Šiemet jau antrą medalį keirino rungtyje laimiu. Pasitvirtino, kad mums sekasi keirinas, tikiuosi, ir toliau taip bus.

– Kiek lėmė sėkmė?

– Sporte sėkmė daug ką lemia. Žiūrint, kas važiuoja, koks sportininkas, burtų traukimas, pozicija. Žvaigždės mums padėjo.

– Įgyvendinote viską, ką planavote?

– Važiuoju ir kovoju visą laiką dėl aukščiausių apdovanojimų. Niekada negali pasakyti, kaip seksis. Pernai važiavau ir buvau įsitikinusi, kad pagerinsiu pasaulio rekordą. Bet tuomet kovojau su laiku, o kai kovoji su žmonėmis, reikia jau dantimis ir nagais kabintis.

– Kas toliau?

– Šiek tiek poilsio. Kiek treneris leis. Dvi tris savaites tikriausiai.

VIDEO: 15min.lt / S.Krupeckaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius