Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 02

Lietuvą juodinantis Viačeslavas Aminovas į klausimus apie Donatos Rimšaitės santuoką: „Neetiška landžioti po svetimus apatinius“

Rusijos šiuolaikinės penkiakovės federacijos (FSPR) prezidentas Viačeslavas Aminovas toliau rusų spaudoje juodina Lietuvos tautinį olimpinį komitetą (LTOK).
Viačeslavas Aminovas
Viačeslavas Aminovas / RIA Novosti/Scanpix nuotr.

Portalo Championat.com žurnalistams V.Aminovas dar kartą patvirtino, jog privačiuose susitikimuose LTOK prezidentas laidė užuominas, jog padėtų D.Rimšaitei gauti leidimą startuoti Londone, jei Lietuvai už tai būtų atsilyginta.

„Per mūsų susitikimą su A.Poviliūnu, LTOK prezidentu, skambėjo ganėtinai aiškios komercinės natos. Bet situacijos negalima spręsti tokiu būdu, nes tai sportinis klausimas. Mergina juk atvyko ne todėl, kad mes nupirkome ją, o todėl, kad ji čia ištekėjo“, – dėstė V.Aminovas.

Tiesa, paklaustas apie paslaptingą D.Rimšaitės santuoką V.Aminovas eilinį kartą išsisukinėjo ir jokių naujų faktų neatskleidė. Rusijos milijardierius leido suprasti, kad asmeninis D.Rimšaitės gyvenimas ne LTOK narių reikalas. 

– A.Poviliūnas teigia, jog netiki D.Rimšaitės santuoka, ir tai vienas pagrindinių jo argumentų, –  į V.Aminovo postringavimus replikavo Championat.com.

– Jis mieluoja. Jei būčiau sutikęs su vienu iš jo pasiūlymų, jis iškart būtų patikėjęs ir Donatos santuoka. Kadangi aš nesutikau, jis netiki. Tarptautinė federacija atliko ekspertizę ir tiki. Rusijos valstybė, suteikdama jai pilietybę, patvirtino, kad ji ištekėjo. Mūsų federacija tiki, o A.Poviliūnas, pamanykite, netiki. Kažkokia nesąmonė. Be to, kad įrodytų savo tiesas, Donata buvo atvykusi į generalinės asamblėjos sesiją.

– Galbūt, jei D.Rimšaitė būtų atvykusi su savo vyru, LTOK sprendimas būtų buvęs kitoks?

– Žinote, labai neetiška landžioti po svetimus apatinius. Ką, jie norėjo įlįsti pas ją į lovą? Tai juokinga. Mes gi nelendame į A.Poviliūno lovą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius