Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 22

Lietuviai internete: mūsiškiai ir toliau stulbina laimėdami penkiaženkles sumas

Lietuvos pokerio žaidėjams šie metai „PokerStars“ interneto turnyruose kol kas itin sėkmingi. Praėjusią savaitę net penki lietuviai laimėjo 10 tūkstančių dolerių viršijančias sumas - keli jų iškovojo kelialapius į „PokerStars“ Europos pokerio turo (EPT) Didįjį finalą Monte Karle, rašo „PokerNewsLT.“
Pokeris
Pokeris
Temos: 2 Lietuviai Pokeris

Sekmadienį prestižiniame 215 dolerių įpirkos „Sunday Warm-Up“ turnyre lietuvis pasivadinęs „5AULIU5” slapyvardžiu nukeliavo iki finalinio stalo. Viso turnyre dalyvavo 3647 žaidėjai ir lietuvis užėmė aukštą šeštąją vietą, savo kišenes papildydamas įspūdingu 23 706 dolerių laimėjimu.

Kitas penkiaženklės sumos laimėtojas — Aneris „baneris“ Adomkevičius. Jis laimėjo 33 eurų įpirkos atranką su atsipirkimais ir iškovojo daugiau nei 18 tūkst. dolerių vertės EPT Didžiojo finalo Monte Karle pakuotę. Be to klaipėdietis sėkmingai kovojo ir įprastuose turnyruose – viso A.Adomkevičius per šią savaitę  laimėjo daugiau nei 33 tūkst. dolerių.

Trečiuoju puikiai pasirodžiusiu lietuviu tapo šiuo metu EPT Kopenhagoje kovojantis Liutauras „liutas.a“ Armanavičius. Jis taip pat iškovojo galimybę dalyvauti didžiausiame EPT turnyre.

Taip pat į penkiaženkles sumas pateko dar du žaidėjai. Vienas jų – ką tik Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio ture (UKIPT) ture puikiai pasirodęs Aleksandras „VyruAlus“ Rusinovas. Jis UKIPT pagrindinio turnyro išvakarėse sugebėjo nugriauti 109 dolerių įpirkos „PokerStars“ turnyrą, kuriame dalyvavo 588 žaidėjai. Už laimėjimą vaikinui atiteko 11 tūkst. dolerių.

Penktasis šią savaitę į penkiaženkles sumas pateko lietuvis slapyvardžiu „LTasdf“, kuris triumfavo tokio pačio tipo turnyre kaip ir Aleksandras. Tiesa, tą kartą dalyvavo šiek tiek mažiau dalyvių, tai ir nugalėtojo prizas buvo kuklesnis keliais šimtais dolerių – 10 660.

Vertėtų paminėti ir tautiečius, pasirinkusius slapyvardžius „g.karolis“ bei „Vaidas777“. Karolis net 8 kartus laimėjo tūkstantį dolerių viršijančias sumas. Didžiausias jo laimėjimas – 6424 doleriai už 3 vietą 385 žaidėjų turnyre. Šio turnyro įpirka buvo 109 doleriai ir pirmąją valandą buvo leidžiami atsipirkimai. Viso per savaitę „g.karolio“ laimėjimai peržengė 28 tūkst. dolerių ribą.

Aštuonis solidžius laimėjimus per savaitę iškovojęs „Vaidas777“ labiausiai piniginę papildė 11 dolerių su atsipirkimais turnyre, kuriame dalyvavo net 10 428 žaidėjai. Vaidas iškovojo antrą vietą ir laimėjo 7851 dolerio prizą. Na, o bendri lietuvio savaitės laimėjimai – beveik 25 tūkst. dolerių.

Sumuojant bendrus rezultatus į penkiaženklę zoną taip pat įžengė ir tautietis, slapyvardžiu „tsodas“, kurio laimėjimų suma yra apie 15 tūkst. dolerių.

Primename, kad pateikiame tik laimėjimus, neatskaičiuodami sumų, išleistų turnyrų įpirkoms, tad šių skaičių negalima vadinti pelnu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius