-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 02 09

Lietuvių atstovaujami klubai Čempionų lygoje atsidūrė skirtingose situacijose

Lietuvių atstovaujamoms ekipoms šį savaitgalį Čempionų lygoje sekėsi skirtingai. Jono Truchanovičiaus Monpeljė „Montpellier“ savų žiūrovų akivaizdoje 25:24 (12:14) palaužė Kielcų VIVE klubą, o Aideno Malašinsko Zaporožės „Motor“ namuose 33:36 (17:18) nusileido Bresto „Miaškov“ rankininkams.
Aidenas Malašinskas
Aidenas Malašinskas / Zaporožės „Motor“ Facebook nuotr.
Temos: 1 Rankinis

Po šio laimėjo „Montpellier“ pakilo į trečiąją B grupės poziciją ir užsitikrino vietą atkrintamosiose varžybose. Į ten keliaus pirmosios 6 šios grupės ekipos.

Prancūzų klubas šiuo metu su 13 taškų 3 taškais atsilieka nuo antroje vietoje esančių Vėšpremo „Telekom“ rankininkų ir 5 nuo grupės lyderės Kylio THW ekipos.

Pergalingame mače šiaulietis pasižymėjo 1 įvarčiu ir kartą buvo pašalintas 2 minutėms iš aikštės. Viso šiame sezone J.Tuchanovičius Čempionų lygoje jau yra pelnęs 17 įvarčių.

Rezultatyviausias nugalėtojų gretose su 9 įvarčiais buvo Hugo Descatas, 7 pridėjo Kyllianas Vileminotas. Kielcų klubui po 5 įvarčius įmetė Arkadiuszas Moryto ir Vladislavas Kulešas.

Rungtynėse Zaporožėje vietos „Motor“ solidaus A.Malašinsko žaidimo pergalei neužteko. Grupės autsaiderių mačą pralaimėjęs Ukrainos klubas su 4 taškais nukrito į paskutinę vietą ir praktiškai atsisveikino su viltimis prasibrauti į kitą etapą.

Norint iškovoti kelialapį į kitą etapą „Motor“ reiktų laimėti visus 3 likusius mačus ir tikėtis, kad 6 vietoje esantys ir čempionų titulą ginantys Skopjės „Vardar“ rankininkai daugiau taškų neiškovos.

A.Malašinskas šiame mače pasižymėjo 6 įvarčiais ir kartu su Barysu Pukhovskiu buvo rezultatyviausias ekipoje. 5 įvarčius „Motor“ ekipai pridėjo Zakharas Denysovas. Nugalėtojams rusas Alexanderis Škurinskis įmetė 10 įvarčių.

Penktus metus Ukrainos klube žaidžiantis lietuvis viso šiame sezone Čempionų lygoje jau yra pelnęs 48 įvarčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius