Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 06 14

Lietuvoje bus surengtas pasaulio graplingo čempionatas

Šių metų spalio pabaigoje pirmąkart istorijoje mūsų šalyje bus surengtas pasaulio graplingo čempionatas. Jame geriausi planetos graplingo imtynininkai varžysis ne tik dėl medalių, tačiau ir dėl diržų.
Graplingas
Graplingas / LGF nuotr.
Temos: 1 Graplingas

„Tokių varžybų impulsas, be abejo, didesnis. Sportininkams daugiau adrenalino, noro, pastangų. Prieš pasaulio čempionatą daugiau dėmesio skiriama treniruotėms, ieškomi stipresni sparingo partneriai ir panašiai“, – sakė Lietuvos graplingo rinktinės vyriausiasis treneris Ričardas Piepolis.

Svajonę mūsų šalyje surengti planetos pirmenybes dar puoselėjo pirmasis graplingo federacijos prezidentas Kęstutis Smirnovas. Jo idėją toliau puoselėja ir dabartinis vadovas Adrijus Kupstas.

„Nebuvo taip, kad Kęstas tuomet norėjo, o visi kiti nenorėjome. Žinojome, kad turime užaugti ir tada visiems parodyti, kad užaugome. Nerimo prieš artėjantį čempionatą kažkiek yra, nors kita vertus, net nežinau, ar tai nerimas. Tiesiog norisi, kad viskas būtų suorganizuota pačiu aukščiausiu lygiu“, – kalbėjo A.Kupstas.

Lietuvos rinktinės lyderiai praėjusią savaitę praleido Lenkijoje, kur turėjo galimybę sparinguotis su stipriausiais šios šalies sportininkais.

„Tie, kas domisi kovinėmis sporto šakomis, puikiai žino, kaip toli yra pažengęs kovinis sportas Lenkijoje. Čia lygis pats aukščiausias. Todėl džiugu, kad turėjome galimybę patikrinti save ir tuo pačiu pasiruošti pasaulio čempionatui.

Gaila, kad negalėjo sudalyvauti kojos traumą besigydantis Tomas Smirnovas, tačiau broliai Pelakauskai, Kasparas Strazdas turėjo puikiausias sąlygas įvertinti dabartinį savo lygį“, – kalbėjo R.Piepolis.

„Norėtųsi, kad ir pasaulio čempionate susirinktų visi stipriausi. Kiekvienas sportininkas nori kovoti su pačiu geriausiu ir įrodyti, kad jis yra dar geresnis“, – tęsė rinktinės treneris.

Pasaulio graplingo čempionatas Vilniuje „Lietuvos ryto“ arenoje vyks spalio 26 – 28 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius