Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 26

Lietuvos duetas – pasaulio jaunimo paplūdimio tinklinio čempionato ketvirtfinalyje

Larnakoje (Kipras) vykstančiame pasaulio jaunimo iki 21 metų čempionate Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė nugalėjo pajėgią Brazilijos porą iš iškopė į ketvirtfinalį. Antrajame atrankos varžybų etape penktos pagal skirstymą lietuvės per 36 min. 2:0 (21:16, 21:18) įveikė devintą reitingą turinčias Eduardą Santos Lisboa ir Tainą Silva Bigi.
Monika Povilaitytė ir Ieva Dumbauskaitė
Monika Povilaitytė ir Ieva Dumbauskaitė

I. Dumbauskaitės ir M. Povilaitytės ketvirtfinalyje lauks ukrainietės Elizateva Sulima ir Darija Udovenko (31 reitingas).

Ukrainos atstovės netikėtai aštuntfinalyje 2:0 (21:16, 21:18) įveikė favoritėmis laikytas trečias pagal reitingą vokietes Sandrą Ittlinger ir Yaniną Weiland.

Tuo tarpu Lietuvai atstovaujančiai vyrų komandai Arnui Rumševičiui ir Lukui Každailiui (31 reitingas) atkrintamosios varžybos susiklostė ne taip sėkmingai.

Pirmajame rate 2:0 (21:18, 21:15) nugalėję keturioliktus pagal skirstymą australus Timą Dicksoną ir Malachį Murchą, antrame vaikinai 0:2 (12:21, 12:21) neprilygo vieniems čempionato favoritų, nė vieno seto iki tol nepralaimėjusiems lenkams Michalui Brylui ir Kacperui Kujawiakui (4 reitingas).

Bendroje įskaitoje L. Každailis ir A. Rumševičius pasidalino 9-16 vietas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius