Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 20

Lietuvos dziudo imtynininkai padės moterims ruoštis bėgimui

Ketvirtadienį 18 val., Vilniaus Vingio parke, Lietuvos dziudo imtynininkai Karolis Bauža ir Marius Paškevičius pradės „AVON moterų bėgimo“ treniruočių ciklą. Garsūs Lietuvos sportininkai padės moterims pasiruošti birželio 28 dienos bėgimui.
Karolis Bauža
Karolis Bauža

Karolis Bauža, antrasis lietuvis, kuriam po Nepriklausomybės atkūrimo pavyko iškovoti apdovanojimą Europos čempionate, džiaugiasi, kad vyksta tokio pobūdžio varžybos. 

Džiugu, kad bėgimas skirtas ne tik varžymuisi, bet ir atkreipti dėmesį į sunkai sergančias moteris, - sakė K.Bauža.

„Džiugu, kad bėgimas skirtas ne tik varžymuisi, bet ir atkreipti dėmesį į sunkai sergančias moteris. Svarbiausia susiburti, palaikyti, parodyti, kad jos nėra užmirštos  ir kovoja ne vienos,“ – sako K.Bauža.

Pasak jo, svarbu neužsibūti namuose, o stengtis kuo daugiau laiko praleisti sportuojant. Nebūtina eiti į salę, užtekta lengvo prasibėgimo. Svarbu judėti ir šypsotis.

„Vertinu ir gerbiu moteris, kurios atranda laiko sportuoti ir prisižiūri save. Nereikia teisintis, kad nėra laiko ar trukdo blogos sąlygos. Svarbu eiti, stengtis ne tik dėl kitų, bet ir dėl savęs. Gera nuotaika padės ne tik sunkiomis akimirkomis, kai norėsis viską mesti, bet ir linksmomis, kai pradės dailėti kūno linijos,“ – sako dziudo imtynininkas.

Karolis Bauža kviečia į „AVON moterų bėgimo“ treniruotę moteris, kurios  nori ne tik pasiruošti bėgimui, bet ir smagiai praleisti laiką.

„Man labai malonu, kad galėsiu būti treneriu. Aš stengčiausi labiau, jei man treniruotę vestų moteris, todėl manau, kad tas pats galioja ir moterų atžvilgiu. Aktyvios ir sportiškos moterys – mano silpnybė. Joms teiksiu pirmenybę užkariaujant mano širdį,“ – juokauja K. Bauža.

Marius  Paškevičius
Marius Paškevičius

Sportuojant  mes pažįstame save iš naujo, atrandame naujas galimybes. Svarbu galvoti, apie gaunamą naudą kūnui ir emociniam gyvenimui, kuri padės jaustis savimi, - sakė M.Paškevičius.

Kartu treniruotę vesiantis Pasaulio čempionato prizininkas Marius Paškevičius pritaria kolegai ir mano, kad fiziškai aktyvi moteris – tai savimi pasitikinti moteris.

„Sportuojant  mes pažįstame save iš naujo, atrandame naujas galimybes. Svarbu galvoti, apie gaunamą naudą kūnui ir emociniam gyvenimui, kuri padės jaustis savimi. O viską darant su šypsena ir malonumu, galima pasiekti dar didesnių rezultatų,“ – sako M. Paškevičius.

Vyriškis mano, kad moterys, kurios atvyks į treniruotę, puikiai praleis laiką. Dziudo imtynininkas pažada kuo įvairesnių pratimų ir išbandymų.

„Bėgimas padeda ugdyti ir lavinti fizines savybes, atsipalaiduoti po sunkios darbo dienos, pabūti su savimi. O visa tai atsiperka sudegintomis kalorijomis. Tuo pačiu mes bandysime suprasti savo kūną, pažinti jį ir jo galimybes. Svarbu suprasti kokią didelę naudą gali teikti paprasti dalykai,“ – įsitikinęs M. Paškevičius.

Garsūs Lietuvos dziudo imtynininkai kviečia atvykti į nemokamas treniruotes visas norinčias bėgioti moteris. Vyriškiai mano, kad nuoširdžiai ruošiantis galima spėti pasiruošti bėgimui net ir prieš tai nesportavus. O moterys, kurios išdrįs savo jėgas išbandyti bėgime gali registruotis internetiniame puslapyje www.moterubegimas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius