-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2018 06 24

Lietuvos konkūrų čempionu antrus metus iš eilės tapo Matas Petraitis

Joniškio rajone, Ziniūnuose, vyko jau antrasis atviras Lietuvos konkūrų čempionatas. Čempionatas vėl buvo sėkmingas šių namų šeimininkui – Lietuvos čempionu tapo raitelis Matas Petraitis, kurio tėvo valdose ir vyko šis sporto renginys.
Žirgų konkūrų varžybos
Matas Petraitis

Lietuvos konkūrų čempionatas Ziniūnų kaimo pašonėje organizuojamas jau antrus metus iš eilės. Po to, kai ankstesnę čempionatų vietą nusiaubė stichija ir pabėgo per 40 žirgų, varžybų vieta persikėlė į Joniškio pašonę.

Konkūrų čempionatas vyko kelias dienas. Sekmadienį paaiškėjo Lietuvos geriausieji. 4 metų žirgų kategorijoje nugalėjo Simas Seilius su žirgu Celinegra ir Aivaras Bataitis su Rafaello.

Mėgėjų pirmojoje grupėje nugalėjo Eglė Džiaukštaitė Tamošaitė su Finėjumi. Antroje grupėje – Viktorija Volungėnaitė su Chelsea-S. Ponių klasės žirgų klasėje laimėjo Ugnė Veckaitė ir jos žirgas Utrafas.

5 metų žirgų amžiaus grupėje nugalėjo Justas Gabalis su Charevel, 6 metų žirgų amžiaus grupėje laurus pelnė Kristupas Petraitis su Baironu.

Paskutiniąją čempionato dieną išaiškėjo šalies geriausieji. Jaunučių klasėje geriausias buvo latvijos raitelis Markusas Robert Vasiljevas su žirgu Lango, tačiau Lietuvos čempione tapo Vaidilė Dubickaitė su žirgu Givenchy.

Žirgų konkūrų varžybos
Žirgų konkūrų varžybos

Jaunių amžiaus grupėje taip pat triumfavo viešnia iš Latvijos Madara Petersone su Libertsu, o Lietuvos čempionu tapo Nojus Chmieliauskas su Gustliaru.

Lietuvos čempionu suaugusiųjų grupėje tapo Matas Petraitis su žirgu Euro Top. Antrąją vietą pelnė Irmantas Grikienis ir jo žirgas Glamour for Ever. Trečiosios vietos nugalėtojas – Stasys Jasas su Edvinu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius