Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 03

Lietuvos lankininkai iš Prancūzijos grįžo tuščiomis

Paskutinėmis sausio mėnesio dienomis Nime mieste (Prancuzija) įvyko vienas iš įžymiausių šaudymo iš lanko komercinis turnyras, įtrauktas ir į pasaulio taurių įskaitą, teigiama pranešime spaudai.
Olimpinių lankų klasėje kaunietis I.Morkeliūnas liko ketvirtas
Prestižinėse rungtynėse lietuviai nieko nelaimėjo. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šiame turnyre dalyvavo virš 1200 stipriausių pasaulio lankininkų. Lietuvai atstovavo tik du skriemuliniais lankais šaudantys sportininkai iš Kauno – Vladas Šigauskas ir Jelena Babinina.

Pastaroji puikiai pasirodė kvalifikacinėse varžybose. Surinkusi 577 taškus iš 600 galimų ji kvalifikacinėje įskaitoje užėmė 7 vietą iš 112 dalyvių. J.Babinina kvalifikaciniame šaudyme aplenkė pasaulio reitinge pirmose vietose esančias pasaulio ir Europos prizininkes Albiną Loginovą, Kamillą Saemod, Amandine Bouillot.

Atkrentamuose 1/32 finalo varžybose J. Babinina dvikovoje susitiko su Prancuzijos lankininke Cavellec Anne. Dvikova pasibaigė lygiosiomis 113:113. Po pirmo pakartotinio šaudimo rezultatas vėl buvo lygus 10:10. Ir tik po antro pakartotinio šaudymo J.Babininai 9:10 teko pripažinti varžovės pranašumą.

Vladui Šigauskui kvalifikacinėse varžybose sekėsi ne taip gerai, kaip J.Babininai. Dėl techninių gedimų iš 338 dalyvių Vladas užėmė 149 vietą ir nepateko į kitą varžybų etapą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius