-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 16

Lietuvos ledo ritulio čempionato žemaitiškame trileryje – Plungės pergalė

Vienas gražiausių rungtynių šį sezoną sužaidė Nacionalinės ledo ritulio lygos Vakarų diviziono A - B grupės komandos Plungės LRK ir Kretingos „Grifai“.
Varžybose susirungė Plungės LRK ir Kretingos „Grifai“.
Varžybose susirungė Plungės LRK ir Kretingos „Grifai“. / Organizatorių nuotr.

Plungės ekipa tik priešpaskutinę rungtynių sekundę pelnyto įvarčio dėka 5:4 (1:0, 1:1, 3:3) nugalėjo ir toliau be pergalių žengiančius kretingiškius.

Plungės komanda visoje dvikovoje rėmėsi žaibiškomis kontratakomis ir trečiojo kėlinio viduryje pirmavo 3:1. Tuomet per 10 sekundžių du įvarčius suorganizavo Kretingos „Grifų“ puolėjas Vilius Krakauskas ir išlygino rezultatą. Dar po minutės vėl priekyje buvo LRK, tačiau „Grifai“ nepasidavė ir likus mažiau nei dviem minutėms iki dvikovos pabaigos rezultatas tapo 4:4.

Priešpaskutiniąją rungtynių sekundę Plungės komandos puolėjas Vaclovas Ruibys padovanojo komandai pergalę taikliu smūgiu į varžovų vartų kampą.

LRK: Alvydas Mickevičius, Vaclovas Ruibys – po 2, Gediminas Grinius – 1 įvartis.

„Grifai“: Vilius Krakauskas – 2, Igoris Baravikovas, Igoris Kuzminovas – po 1 įvartį.

Rytų diviziono „B“ grupės rungtynėse septintąją pergalę iš eilės iškovojo Vilniaus „Ice Wind“ komanda, kuri 9:2 (4:0, 3:1, 2:1) nugalėjo Vilniaus „Vilkų“ komandą.

„Ice Windai“ divizione ir toliau nesutinka pasipriešinimo. Iškovojusi septintąją pergalę iš eilės ekipa tapo visos lygos lydere, savo sąskaitoje turinti ilgiausią nepralaimėtų rungtynių seriją ir didžiausią taškų skaičių.

Komandai pergalę lėmė dviejų lyderių – Vytauto Mikalionio ir Jurijaus Goriančikovo rezultatyvus žaidimas.

„Vilkai“: Dmitrijus Bulgakovas, Tomas Jacevičius po 1 įvartį.

„Ice Wind“: Vytautas Mikailionis 4, Jurijus Goriančikovas 2, Valdas Bartkevičius, Dainius Leonavičius, Romualdas Poteiko po 1 įvartį.

Nacionalinės ledo ritulio lygos komandos kovoja dėl „Akropolio“ taurės. Ant šios beveik metro aukščio taurės kiekvieną sezoną bus įamžinami stipriausių komandų pavadinimai ir žaidėjų vardai bei pavardės. Kaip ir garsioji „Stanley“ taurė, „Akropolio“ taurė nėra atiduodama komandoms. Todėl didžiausia Lietuvos ledo ritulininkų svajonė yra tapti sezono čempionais ir nors kartą iškelti ją virš galvos. Akropolio“ taurė yra garbingiausias Lietuvos ledo ritulio apdovanojimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius