Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 16

Lietuvos ledo ritulio federacijos naujuoju prezidentu išrinktas Nausėda

Lietuvos ledo ritulio federacijos (LLRF) narių susirinkimas šiandien priėmė naujuosius federacijos įstatus bei išsirinko pagrindinius valdymo organus. Naujuoju LLRF prezidentu metų kadencijai buvo išrinktas LRK „Energija“ vadovas bei ledo ritulininkas Petras Nausėda, rašoma pranešime spaudai.
Petras Nausėda
Petras Nausėda / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Pasiūlytas 21 kandidatas į 9 asmenų tarybą“, – skelbdamas rinkimų į LLRF tarybą rezultatus konstatavo susirinkimui pirmininkavęs Mindaugas Marcinkevičius.

Rinkimų rezultatai:
1–2. Mindaugas Marcinkevičius – 27 balsai
1–2. Valdas Škadauskas – 27 balsai
3. Martynas Šlikas – 26 balsai
4. P. Nausėda – 23 balsai
5. Remigijus Valickas – 21 balsas
6–7. Valentinas Gvergždis – 18 balsų
6–7. Sigitas Kazlauskas – 18 balsų
8. Ričardas Jocys – 17 balsų
9. Tomas Budrauskas – 16 balsų.

„Ši devynių asmenų taryba yra išrinkta ketveriems finansiniams metams, – paskelbė M.Marcinkevičius. – Visiems linkiu sėkmingo darbo“.

Prasidėjus siūlymams dėl Prezidento posto LLRF nariai iškėlė keturis kandidatus: Rolandą Bučį, Petrą Nausėdą, M.Marcinkevičių, V.Škadauską. Pastariesiems dviems atsisakius kandidatuoti LLRF nariai privalėjo pasirinkti – ar vieneriems finansiniams metams postą palikti iki tol prezidento pareigas ėjusiam R.Bučiui, ar pasitikėti jaunuoju 25 metų LRK „Energija“ vadovu P.Nausėda.

„Nebijau atsakomybės, – savo kalbą pradėjo P.Nausėda. – Kodėl šiandien esu kandidatų sąraše? Nes jaučiu pasitikėjimą manimi iš ledo ritulio visuomenės. Nebijau šiandien pasakyti, kad esu vienas iš žmonių, kuris puikiai suvokia esamą ledo ritulio situaciją Lietuvoje“.

P.Nausėda pabrėžė, kad ne tik prezidentas turi dirbti ledo ritulio naudai, bet reikia visų indėlio. „Tikiuosi konsoliduoti ledo ritulio visuomenė ir žinau, kad kartu mes galime įgyvendinti net sunkiausiai pasiekiamus tikslus“, – kalbą baigė „Energijos“ vadovas.

Savo ruožtu R.Bučys rinkėjams galėjo pasiūlyti savo gerus santykius su užsienio federacijomis. „Jei prabalsuosite už mane, būsiu pasiruošęs dirbti tiek, kiek galėsiu“, – kirto R.Bučys.

Balsų skaičiavimo komisija ilgai neužtruko, jau po kelių minučių pirmininkaujantis paskelbė, kad LLRF narių sprendimu naujuoju prezidentu yra išrinktas P.Nausėda. Už jį balsavo 30 narių, R.Bučys susilaukė 9 rinkėjų palaikymo, vienas biuletenis buvo negaliojantis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius