Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 06

Lietuvos moterų tinklinio klubai rengiasi žūtbūtiniams mūšiams dėl medalių

Šį savaitgalį Šiaulių arenoje medalius išsidalins stipriausios Lietuvos moterų tinklinio komandos. Kaip ir prieš metus, dėl aukso medalių tarpusavyje kausis Kauno „Kauno-ASU“ ir Jonavos „Achemos-KKSC“ ekipos, o dėl bronzos apdovanojimų žais Alytaus „Prekyba-Parama“ bei Vilniaus „SM Tauras-Claire-VTC“.
Moterų tinklinis
Moterų tinklinis / Augusto Četkausko nuotr.
Temos: 1 Tinklinis

Čempionės titulą gins stipriausia Baltijos komanda šiais metais tapusi „Kauno-ASU“ ekipa, o jai iššūkį mes kovingosios Jonavos tinklininkės. Ištikimiausi tinklinio sirgaliai dar dabar turėtų prisiminti neįtikėtiną dramą praėjusių metų finale, kuomet „Kauno-ASU“ komanda aukso medalius išplėšė tik auksiniame sete.

„Pasiruošimas finalui vyksta normaliai, treniruojamės ir ruošiamės kovai. Turime keletą traumuotų žaidėjų, bet tikimės, kad iki savaitgalio visos atsistatys. Nugalėtoją lems daug faktorių, kurie susideda į pergalę“, – teigė kauniečių trenerė Vida Makauskienė.

„Savaitgalį tikiuosi geros kovos. Žaisime su Baltijos lygos čempionėmis, kurios bus laikomos finalo favoritėmis. Mes rankų nenuleisime ir be kovos nepasiduosime. Laimės tos, kurios mažiau klys“, – pabrėžė „Achemos-KKSC“ trenerė Lija Darandovienė.

Ne mažiau atkaklios kovos laukiama ir serijoje dėl trečiosios vietos. Praėjusiais metais po aštuonerių metų pertraukos medalius iškovojusi Alytaus „Prekybos-Paramos“ komanda sieks pakartoti šį laimėjimą. Savo ambicijų neslepia ir jaunosios Vilniaus tinklininkės.

VIDEO: Fantastiška rungtynių atkarpa Lietuvos moterų tinklinio čempionato finale

„Labai norime laimėti ir tikimės iškovoti medalius. Vilniaus komanda yra pavojinga, bet mes parodysime savo dzūkišką užsispyrimą ir bandysime į Alytų parvežti bronzos medalius“, – teigė Alytaus ekipos kapitonė Tautvilė Grinkevičiūtė.

„Dar praėjusį savaitgalį beveik visos mūsų žaidėjos rungtyniavo jaunimo čempionato finale, todėl poilsio beveik neturėjome. Padarysime dar keletą treniruočių ir važiuosime kovoti. Mes jau labai daug padarėme, kad patekome į ketvertuką. Su Alytaus ekipa šiame sezone neteko žaisti, tai sunku pasakyti, kokios mūsų galimybės, tačiau bus nelengva, nes mes esame labai jauna komanda, o Alytaus klubas turi vyresnių žaidėjų, legionieres. Alytiškės bus favoritės, bet mes stengsimės mesti joms iššūkį“, – sakė vilniečių trenerė Asta Jansonienė.

Lietuvos čempionatų finaluose yra žaidžiama iki dviejų pergalių. Jei antrąją varžybų dieną rezultatas tampa lygus 1-1, tuomet iškart yra žaidžiamas auksinis setas.

Lietuvos čempionatų finalų laikai:

Šeštadienis

11:00 val. Alytaus „Prekyba-Parama“ – Vilniaus „SM Tauras-Claire-VTC“ (moterys, dėl 3 vietos)
13:00 val. Raseinių „Norvelita“ – Kelmės „Etovis“ (vyrai, dėl 3 vietos)
15:00 val. Jonavos „Achema-KKSC“ – „Kaunas-ASU“ (moterų finalas)
17:00 val. „Vilniaus kolegija-Flamingo Volley“ – Šiaulių „Elga-Master Idea-SM Dubysa“ (vyrų finalas)

Sekmadienis

10:00 val. Vilniaus „SM Tauras-Claire-VTC“ – Alytaus „Prekyba-Parama“
12:00 val. Kelmės „Etovis“ – Raseinių „Norvelita“
14:00 val. „Kaunas-ASU“ – Jonavos „Achema-KKSC“
16:00 val. Šiaulių „Elga-Master Idea-SM Dubysa“ – „Vilniaus kolegija-Flamingo Volley“
18:30 val. Apdovanojimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius