Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 10

Lietuvos olimpinių rinktinių treneriai LTOK prezidento rinkimuose linkę remti šaulę Dainą Gudzinevičiūtę

Lietuvos olimpinių sporto rinktinių treneriai trečiadienį surengė susitikimą su žiniasklaidos atstovais.
Daina Gudzinevičiūtė
Daina Gudzinevičiūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Treneriai, tarp kurių buvo Kastytis Pavilionis (sportinis ėjimas), Jurijus Moskvičiovas (šiuolaikinė penkiakovė), Vladimiras Bajevas (boksas), Vasilijus Suchorukovas, Egidijus Gustas (baidarių ir kanojų irklavimas), Bronius Vyšniauskas (sunkioji atletika), Albertas Rimša (BMX dviračiai), Linas Eidukevičius (buriavimas) ir kiti žinomi specialistai, dėkojo žiniasklaidos atstovams už skiriamą dėmesį Lietuvos olimpiečiams ir informacijos apie juos sklaidą.

Ne vieną žinomą Lietuvos sportininką ar olimpinių žaidynių prizininką išugdę treneriai taip pat pasidalino mintimis apie dabartinę sporto situaciją Lietuvoje ir penktadienį įvyksiančius Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidento rinkimus.

Pasisakiusieji vieningai pareiškė, kad LTOK prezidento poste labiau norėtų matyti 2000 metų Sidnėjaus olimpiados čempionę šaulę Dainą Gudzinevičiūtę.

Minėdami pretendentės privalumus treneriai išskyrė didesnę vadybinę 46-erių metų D. Gudzinevičiūtes patirtį ir žmogiškąsias savybes.

„Ji viską mato giliau ir gerai dirba organizacinį darbą“, – savo nuomonę argumentavo dviračių sporto treneris Valerijus Konovalovas.

V. Bajevas, J. Moksvičiovas, A. Rimša pasakojo ne kartą sulaukę šaulės patarimų ir pagalbos. „Daug bendravau su abiem kandidatais. Daina man yra padėjusi įveikti ne vieną problemą, rinkimuose palaikyčiau jos kandidatūrą“, – teigė J. Moskvičiovas.

„Kitas didelis Dainos privalumas – tai, kad ji graži moteris. Graži moteris gali daugiau nuveikti nei protingas vyras“, – šmaikščiai pridūrė E. Gustas.

Susitikimo pabaigoje Lietuvos sporto treneriai paskelbė kreipimąsi į LTOK Generalinės Asamblėjos narius.

„Mes, olimpinių rinktinių treneriai, buvome susitikę su abiem galimais pretendentais vadovauti LTOK. Išklausę kandidatus, manome: mūsų, trenerių nuomone, tinkamesnė vadovė LTOK yra Daina Gudzinevičiūtė ir jos komanda. D. Gudzinevičiūtė jau keletą metų dirba sportininkų komisijoje, LTOK Vykdomajame komitete, Kūno kultūros ir sporto rėmimo fonde. Šis darbas jai yra žinomas, tuo tarpu Virgilijus Alekna šios organizacinio darbo patirties neturi“, – skelbiama kreipimęsi.

Antrasis pretendentas LTOK poste pakeisti dabartinį prezidentą Artūrą Poviliūną yra dukart (2000 ir 2004) olimpinis, dukart pasaulio (2003 bei 2005) bei Senojo žemyno (2006) pirmenybių čempionas 40-metis disko metikas Virgilijus Alekna.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius