Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 09

Lietuvos oro balionų čempionate į priekį išsiveržė Rokas Kostiuškevičius

Jonavoje vykstančiame šalies oro balionų čempionate į lyderius išsiveržė marijampolietis Rokas Kostiuškevičius. Iš pradžių pirmavęs jo tėvas Rimas Kostiuškevičius po dar dviejų skrydžių į priekį praleido ne tik sūnų, bet ir vilnietį Tadą Gegevičių.
Oro balionas virš taikinio
Oro balionas virš taikinio / Rūtos Mardosaitės nuotr.
Temos: 1 Rokas

Po trijų skrydžių, per kuriuos sportininkai atliko 15 užduočių, pasaulio jaunimo čempionui Roko Kostiuškevičiaus sąskaitoje – 11 806 taškai iš 15 000 galimų. T.Gegevičius turi 10 846 taškus, Rimas Kostiuškevičius – 10 798 taškus.

Kiekvienas iš jų po du kartus pasiekė geriausią atskiros užduoties rezultatą ir už tai gavo maksimalų skaičių taškų – po 1 000.

Toliau rikiuojasi vilnietis Laurynas Komža (10 200 taškų) ir ukrainietis Romanas Savčiukas (9 546 taškai).

Iš viso Jonavoje vykstančiose varžybose dalyvauja 25 pilotai, įskaitant penkis sportininkus ir Rusijos ir Ukrainos.

Kol kas oreiviai praleido tik vieną iš keturių suplanuotų skrydžių. Ketvirtadienio rytą skrydis buvo atšauktas dėl atslinkusių lietaus debesų.

Kadangi čempionatas sutampa su Jonavos miesto švente, penktadienio vakarą planuojamas „Burners Show“ – gatvėmis turėtų važiuoti balionai su iš degiklių aukštyn šaunančia liepsna, o šeštadienio vakarą – balionų, fejerverkų ir muzikos šou.

Varžybose bus apdovanoti pirmų trijų vietų laimėtojai, už geriausią rezultatą atskiroje rungtyje laukia Mero taurė, o absoliučios įskaitos nugalėtojui bus įteiktas menininko Vlado Nikonovo ansambliažas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius