-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 07

Lietuvos paplūdimio tinklininkai galingai pradėjo Europos jaunimo čempionatą

Trys pergalės iš trijų - toks Lietuvos paplūdimio tinklininkų laimikis pirmąją Italijoje vykstančio Europos jaunimo (iki 20 metų) čempionato dieną.
Lietuvos tinklininkai
Lietuvos tinklininkai / CEV nuotr.

Vaikinų C grupės turnyre lietuviai Patrikas Stankevičius ir Aurimas Mazūras ketvirtadienį po atkaklios 51 min. trukusios kovos 2-1 (21:17, 20:22, 15:9) nugalėjo estus Silverį Maarą ir Siimą Tammear, o vėliau 2-0 (22:20, 21:13) įveikė italus Samuele Cottafava bei Marco Maletti.

Vietą atkrintamosiose varžybose jau užsitikrinę lietuviai dėl pirmosios vietos grupėje kausis su rusais Vasilijumi Ivanovu bei Serfejumi Gorbenka.

Merginų turnyro C grupėje Lietuvos atstovės Agnieška Paškevič ir Jekaterina Kovalskaja 2-0 (21:19, 21:17) įveikė prancūzes Mią Guyot Polverini ir Pią Szewczyk.

Neatvykus vienai komandai į čempionatą, C grupėje liko trys ekipos, todėl mūsiškės jau turi vietą atkrintamosiose varžybose, o dėl pirmosios vietos grupėje penktadienį žais su pajėgiomis rusėmis Marija Voronina bei Marija Bocharova.

Europos jaunimo paplūdimio tinklinio čempionate dalyvauja po 32 vaikinų ir merginų poras. Į atkrintamąsias varžybas pateks po 24 komandas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius